Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adaa25

pokochałam...

Polecane posty

od jakiegosc czasu,nie uklada mi sie w zyciu prywatnym,jedyno to co nas teraz łączy to dziecko...Od jakiegos czasu wyjezdzam słuzbowo z kolega z pracy.Duzo miedzy soba rozmawialismy podczas tych wyjazdow o seksie...kilka razy zrobilam mu dobrze,nie pozwililam sie blizej dotknac..dobrze mi jak jest obok...od poczatku podkreslilam ze jest to niezobowiazujace,ale mysle czesto o nim,chce by byl obok,chce sie z nim kochac..czy kocham...nie wiem-ale pragne go... pozdrawiam

Gość Aniulka20
Zrób tak żeby było ci dobrze w życiu jesli wiesz ze może będzie cos z tego to nie czekaj dłużej dziecko tez potrzebuje drugiego rodzica pozdrawiam

Gość raz się żyje więc do dzieła
skoro go pragniesz...

Wiesz nie warto być z kimś tylko ze względu na dziecko- taki związek nie przetrwa i możesz wiele stracić będąc z kimś na siłę. Z tego co piszesz zależy Ci na koledze, pociąga Cię i macie ze sobą wiele wspólnego. Może więc warto spróbować? Przemyśl wszystko dokładnie i podejmij odpowiednią decyzję. Powodzenia.

a myśałam,że mnie wysmiejecie,ze powinnam zejść na ziemie...abym zajeła sie rodziną..dzieki wielkie :)

ja wyznaję zasadę - jak jest beznadziejnie i nic już nie pomaga to najwyższy czas powiedzieć sobie "papap" :) jedno mnie tylko dziwi... skoro Ty jemu robiłaś dobrze... to dlaczego nie było między Wami seksu??;>