Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSsSa

Chce popełnić samobojstwo

Polecane posty

Gość fdsdfsdffd
Jakbyś była zdecydowana to być już dawno rozkładała się w ziemi. Dziewczyno, zajmij się czymś ważnym a nie wypisuj tutaj głupot!

skoro to napisałaś, to znaczy, że szukasz pomocy i wcale tego w głębi duszy nie chcesz, poszukaj pomocy u przyjaciól, psychologa...

Gość nie wartooo.
Też nie mam już po co żyć... I też najchętniej bym się zabiła... Ale zawsze wtedy myślę o mojej rodzinie i o tym jaką bym im krzywdę zrobiła... Na pewno w Twoim otoczeniu są osoby, dla których jesteś ważna... I może właśnie dla nich warto żyć... A może jeszcze nadejdzie taki dzień kiedy wszystko się jakoś ułoży... Myślisz, że nie warto czekać? Jeśli się zabijesz to stracisz szansę, że coś się zmieni... I kolejnej szansy nie będzie, bo życie jest tylko jedno... :( Kiedyś łykałam tabletki na nadciśnienie, stawałam na mostach, ale przyszła chwila kiedy zrozumiałam że to sensu nie ma... Miałam poważny wypadek autem, wtedy myślałam że to już koniec i pomimo to że nie ma sensu w moim życiu to nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo w tamtej chwili pragnęłam żyć...