Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkasiiaaa

zakochałam się w korepetytorze.

Polecane posty

Gość kkkkasiiaaa

jestem na 3 roku od jakiegoś czasu biore korepetycje z ekonometrii u takiego doktoranta i..........chyba nigdy tak się nie zakochałam.Problem w tym że jestem u niego na straconej pozycji bo...wie o mnie wszystko...tzn o mojej wiedzy z przedmiotów ścisłych....itd..Tyle razy się przy nim skomromitowałam...że dla niego jestem pewnie... jakąś skończoną debilką Co robić??ja go kocham!

Gość coookie monster
wziac sie za matme;)

Gość chwilunia momencik
jestes zakchana czy go kochasz - to roznica

Gość kkkkasiiaaa
kocham go:(wiem że nikogo nie ma ale wstydze się mu pokazać zainteresowanie bo dla niego jestem tylko kolejnym głąbem:(

Gość kkkkasiiaaa
Od czasu gdy zaczełam czuć cos wiecej niż sympatie te lekcje z nim nic mi nie dają,bo tak bardzo się stresuje że zrobie z siebie wriartke,że nic z nich nie wynosze,tylko cały czas myśle jak tu się nie skompromitować.On pyta "rozumiesz"po raz piąty a ja "TAK"a chętnie bym wysłuchałam jak mi to tłumaczy 6 raz...ale się wstydze...bo nie jest mi obojętny.. Ale ja jestem głupia:(

Gość hehehheheheeee
zupełnie niepotrzebnie mężczyni lubia czuć się mądrzejsi i gorą a takie słodkie wariatki ich kręcą...aż się chce im pomóc

Gość chwilunia momencik
Jestes glupia, bo nie tylko nie rozumiesz matmy ale przede wszystkim nie rozumiesz slowa KOCHAM. Ty jestes TYLKO zauroczona. A takie rzeczy mijaja.

Gość kkkkasiiaaa
a skąd ty możesz wiedzieć co ja czuje? To chyba tylko ja mogę wiedzieć najlepiej? po dwóch moich postach wiesz lepiej niż ja??? Ty jesteś głupia bo takie rzeczy to tylko ja mogę osądzać.. Znam go półtora roku na początku byłam zauroczona ale teraz wiem że go kocham.Mam 22 lata miałam troche zwiazków i jeszcze czegoś takiego nie czułam nigdy!!

Gość ddldldldldld
Ty chyba naprawdę jesteś głąbem. jak ja się kochałam w prowadzących, to byłam zawsze najlepiej przygotowaną i najaktywniejszą studentką na zajęciach. Przesiadywałam w czytelni, przerabiałam materiał do przodu itd. Widziałam podziw oczach faceta. I zaiste wynosiłam duuuużo z tych zajęć.

Gość ddldldldldld
No a tobie pozostaje mieć nadzieję, że facet lubi typ głupiej blondynki, a czkolwiek jak się uczy, to na ogół ma się na ten typ uczulenie.

Gość chwilunia momencik
Dzieciatko, wiesz co to jest milosc? Poltora roku pobierasz te koreoetycje i co? I gowno. Spotykasz sie z nim niezaleznie od korepetycji? Poznalas jego wady zalety? SZCZERZE WATPIE. 22 lata? Dziecko, do ksiazek. Nie mow o milosci, tylko sie ucz.

Gość kkkkasiiaaa
hahahah ty jesteś skończoną kretynką bo nie umeisz czytać ze zrozumieniem.Ja się nie zakochałam w prowadzącym zajęcia.Tylkow facecie którego wziełam z ogłoszenia,żeby mi pomógł nadrobić zaległości..Ja go wziełam po to bo są przedmioty z których mam problem których nie umiem.Gdybym mogła iść sobie do biblioteki to po co mi korepetycje??to się mija z celem..

Gość czysta wyborowa
dla takiego korepetytora to zadna nowosc. zaloze sie, ze to juz n- ta taka dziewczyna co siedzi wpatrujac sie w niego zamiast sluchac o czym gada. ale dla niego to lepiej. bo im bardziej nie rozumiesz to tym bardziej on na tym zarabia.

Gość Abra Kadabrak
Zakochac sie w facecie z ogloszenia... 22 lata... Toz to piaskownica.

Gość chwilunia momencik
Malolato, grzeczniej. Kretynka sama jestes - piszesz o korepetytorze i o nikimm innym nie wspomnialam. Zdaje sie, to ty masz klopot z rozumieniem czytanego tekstu.

Gość kkkkasiiaa
nie pisałam do ciebie tylko do "ddldldldldld " myśl dziewczyno:O

Gość MONIKA24monia
KASSSIA ,NIE PRZEJMUJ SIĘ TYM CO PISZĄ TE IDIOTKI,JKIEŚ STARE RURY ALBO ZGORZKNIAŁE MĘŻATKI.SKORO FACET CI SIĘ PODOBA SPRÓBUJ SIĘ Z NIM UMOWIĆ ,ZAPROPONUJ SPOTKANIE.CZY ROZMAWIACIE ZE SOBĄ NA TEMATY INNE NIŻ MATMA?

Gość trochę późno

już chciałam odpisać, ale patrzę a to rok 2008 i chyba po 11 latach jedyne co mogę to zapytać: jak się to skończyło? :) i mieć nadzieję, że jakimś niebywałym cudem ktoś odpisze