Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 Mam pytanie w jak robię Minetę mojemu kotkowi to może zajść wciążę jak nie bierze tabletek i wogóle się nie zabezpieccza i jak robi mi loda to jak ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 potrzebuje konkrętnych odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrothka 0 Napisano Sierpień 3, 2008 to bylo w 2 gimnazjum !!!!!! :D poważnie nie wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 nie chidziłem na te lekcje nie chciało mi się z dziewczyna sie urywaliśmy i nic z tego nie wiemy naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramburak Napisano Sierpień 3, 2008 chlopak jest z 1993 roku, moze nie wiedziec. najpierw to powiedz mamie, ze ci juz staje, drbilu, potem bierz sie za dziewczyny, skoro nie wiesz jak to działa ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 czemu ja musze zawsze trafiac na debili no czemu na tym swiecie jest garstka ludzi kultularnych ale ty donich nie nalezysz zamykam temmmmmmmaaaaaaaaaattttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramburak Napisano Sierpień 3, 2008 bo masz dzieciaku kilkanascie lat, ruchac bys sie chcial, a nie wiesz jak działa cały ten mechanizm, to nie tylko wsadzanie w dziure do kurwy nedzy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Sierpień 3, 2008 HEj , wiec jak robisz dziewczynie minetke czy palcow czy cokolwiek to teoretycznie onanie ma szans na zajscie w ciaze w ten sposob, tak samo jesli on robi ci loda to tez nie zajsdzie w ciaze nawet jesli polknie sperme . Ale moze zajsc w ciaze jesli chociaz odrobinka spermy dostanie sie do jej pochwy lub w okolice ujscia pochwy (tej 'dziurki'). TASk wiec aby zapobiec ciazy postrajcie sie abydo tego nie doszlo, czyli jesliona robi ci loda a ty jej minetke to warto zaczac w tej kolejnosci ,ze to ty zaczynasz od minetki a dopiero potem ona robi ci loda.Unikniesz w ten sposob takich sytuacji jak : ona robi ci loda potem sie calujecie ,potem ty robisz jejminetke -moznliwosc przeniesienia nasienia na ustach w kolice jej pochwy. Nawet jesli bedziesz jej wkladaljezyk w najrozniejsze czesci ciala toneiam sznas by zaszla w ciaze. ALe np. przed zrobieniem palcowki, pamieteajaby umyc dokladnie rece jesli wczesniej sie masturbowales.Mozecie sprobowac pozycji69 czyli ty lezych ona nad toba kleczy -ty robisz jej mientke ona tobie loda. albo takjak mowilam wczesniej. Mam nadzieje ze nie zartowales piszac ten topik. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 dzięki bardzo mi pomogłaś nie zartowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach