Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joavanellla

ile czasu po wzięciu duphastonu powinno sie dostac miesiączkę

Polecane posty

Gość tju
lepiej zrob szybko test, bo jesli bralas duphaston z powodu niskiego progesteronu a jesteś w ciaży to powinnas go brac dalej

Gość tez nie rozumiem autorki
test 10zl i po co to kombinowac: od razu wiesz czy jestes, czy nie jestes. Nikt ci tego wirtualnie nie stwierdzi.

Jeśli jesteś w ciąży, a jest to bardzo prawdopodobne, to w wyniku spadku progesteronu we wczesnej ciązy mozesz poronić, rób test i bierz dalej duphaston.

Gość jovanelllla
ok ok, dziś od razu po powrocie do domu robię test, będzie co ma być!:-)

Gość tez nie rozumiem autorki
Słusznie :) Mi ginekolog od razu kazal zrobic test jak po 5 dniach nie ma @ i brac dalej progesteron, bo mozna poronic.

Gość jovanellllla
no i klops! jedna gruba krecha, ale czułam to potem zauwazyłam jakby maluśki skrzepik, więc chyba będzie plamienie. po duphastonie mam większy problem z @ niż przed, wcześniej co 32, co 33 dni, teraz mija już 39, wydaje mi się, ze moglam wziąć go przed owulacją, ale wzięłam w 17 dniu, wiec sama nie wiem, czy brać w następny miesiac, czy nie, przyznak, ze zaaplikowałam go sobie sama, bo mi został z poprzedniego razu, a teraz narobiłam bigosu:-o a może ZA DUŻO MYŚLAŁAM o @ i stąd to obsunięcie....

Gość jovanellllla
no i czuję jak jajniczki pracuja, lekko paląco, wiec pewnie dostanę na dniach

Gość w ciazy tak samo sie
czuje jajniki. Mi test kiedys wyszedl dopiero 2 tyg. po spodziewanej miesiączce, więc jeszcze może być zmiana 🌼

Gość jovanellllla
ehhhh nie chcę sobie już robić nadziei, test robiłam po południu, ale ciąża gdyby była to byłaby już prawie 4 tydzień, wiec chyba powinno wyjść na teście, wydaje mi sie, ze po prostu przedpbrzyłam z tym duphastonem i wzięłam go w zlym momencie, dodatkowo prawie codziennie ostatnio imprezowałam, bo miałam urlop, i lało się alkoholu czasami az nadto;-) wiec pewnie to równiez opóżniło sprawę, no i piłam w trakcie brania duphastonu, a w sumie nie wiem jak współgra z duphastonem

Gość w ciazy tak samo sie
ja akurat biorę luteinę 16-25 dc i do 5 dni od odstawienia dostaję @. Nie spóźniła się jeszcze, więc mi się wydaje, ze dobrze wzięłaś ten duphaston. Alkohol chyba nie ma tu nic do rzeczy. Może skontaktuj się z ginekologiem?

Gość jovanellllla
poczekam jeszcze, nie chcę paikować i zaraz po ginach biegać, bo tylko sie wkręcam sama:-) w sumie to nie jest to sytuacja nagminna, zeby aż tak mi się spóżniało, więc poczekam do przyszłego miesiaca jak to będzie, jak znów to samo, to wtedy się przejdę

Gość jovanellllla
no i dostałam piekną @:-o

Gość przykro mi bardzo

Gość jovanelllla
mi też, ale w sumie, nie teraz to później

Ja jestem pierwszy cykl na puphastonie wcześniej brałam luteinę. Dzisiaj mija drugi dzień po odstawieniu a @ ani widu ani słychu :( testy negatywne martwię się czy lek zadziała :(. Nie wiadomo kiedy mogę się spodziewać @ :(

Gość Pitruyr
Po odstawieniu do 10 dni możesz spokojnie czekac

Pitruyr dzięki za odpowiedz właśnie czytałam że do 10 dni ale moja niecierpliwość jest na granicy :(

Właśnie dostałam @ trochę się cieszę bo będę mogła zacząć brać CLO i nowe staranka może tym razem się uda. Tylko jeszcze 6 dni @ przezwyciężyć. Pozdrawiam trzymajcie się ja lecę do pracy :)

Gość gośćNikol
Witam ja znowu biore duphaston na wyrogulowanie, bo chcemy z moim maluszka. Ja duphaston biore od 16 dnia przez 10 dni.Mam nadzieję , że się uda , bo biorę go już 2 miesiąc i nic z tego.