Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

celine8345

i co teraz ?? pomocy

Polecane posty

zażywam tabletki hormonalne w celu uregulowania cyklu przez 10 dni ( od 16 do 25 dnia cyklu) i przez przypadek wziełam o 1 za duzo czyli 11 zamiast 10 czy to powoduje jakies komplikacje? jezeli tak to jakie czy nalezy skonsultowac to z lekarzem??pomocy!

Nie poprostu zrob sobie teraz przerwe. zastanawim sie dlaczego wzielas tabeltki od 16 dnia cyklu anie od 1. Jesli nie mailas okresu lekarz powinien CI przypisac lek na wywolanie okreus anie tabletki aty. Tabletki zawsze zaczynamybrac w ciagu pierwszych 1-3dni miesaiczki i konczymy z ostatnia tabletka z jednego listka. ..

dziekuje bardzo za odpowiedź, biore tabletki od 16 dnia do 25 cyklu poniewaz tak mi zalecił lekarz. Okres mam ale bardzo nieregularnie i nieco podwyzszony teststeron wiec moze to jest z tym zwiazane. Jeszcze jedno pytanie czy jak dodatkowo wziełam tabletke moze mi sie przesunąc okres??

tak sie zastanawiamczy ty czasemduphastonu niebierzesz, jesli to duphaston to okres powinnas dostac w ciagu 10 dni po skonczeniubrania. Nic sie nie stalo jesli wzielas jedna wiecj. JEsli to tabletki anty, to powinnas dostac okres w ciagu 3 dni po skonczeniu brania i tez sie nic nie stalo skoro wzielas jedna wiecej.Pozdrawiam