Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latka z problemami

Jak długo można??

Polecane posty

Zakochałam się na zabój w koledze ze studiów. Trudno to dokładnie umiejscowić w czasie, ale "spodobał mi się" w listopadzie, a w kwietniu się zorientowałam, że nie mogę przestać o nim myśleć. Jest sierpień. Od czterech miesięcy myślę o nim nonstop, bez przerwy. Nie mogę spać, pół każdej nocy schodzi mi na rozmyślaniu o nim. Próbuję z tym walczyć, ale średnio mi idzie. Nie mogę się na niczym skupić, rozpamiętuję każde jego słowo, kreślę scenariusze... A od miesiąca go nawet nie widziałam, nie rozmawiałam z nim. Nic... Ciągle liczę na to, że to samo przejdzie, no ale kiedy?? Względnie, że jak go zobaczę w październiku, to się okaże,że pustka, że już nic do niego nie czuję...Myślicie, że to możliwe??

Gość 0iafiopfkalf
tez tak mialam . przez 5 miechow kochalam sie w jednym facecie, az wkoncu wyszlo nam i jestesmy razem

Gratuluję, ale nam nie wyjdzie... Chociaż...Hmmm...W sensie technicznym nic nie stoi na przeszkodzie i ten mój stan jest wywołany chyba tym, że jeszcze się łudzę. Wolałabym się nie łudzić, powiedzieć sobie jasno i wyraźnie, że nie będziemy razem i wtedy chyba odkochałabym się szybciej... Ale te złudzenia...Ja na początku sobie, głupia, wmawiałam, że on się we mnie kocha... Z głupią, pustą przyjemnością zauważalam jego spojrzenia, to, że jest jakiś skrępowany w mojej obecności, że stara się mi zaimponować...Głupia byłam....

Bo niespełniona miłośc nie jest niczym przyjemnym?? Bo nie mogę się normalnie cieszyć życiem?? Bo serce mi pęknie, jak go zobacze z kimś innym??