Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez 1 rozdziału

DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE NA JAKUBA Z POZNANIA 29 LAT, PSEUDO HASKYE

Polecane posty

Gość bez 1 rozdziału

TEN FACET LOGUJE SIĘ NA PRZERÓŻNYCH PORTALACH, MIĘDZY INNYMI BYŁ KIEDYŚ NA WWW.RANDKI.ORG ORAZ NA KILKU PODOBNYCH

Gość to chyba nie przestępstwo
prawda?

Gość takie tam duperele...
Przestępstwo, nie przestępstwo, warto zachowac ostrożnośc przed netowymi znajomościami.

owszem, warto bezwzględnie :) ale co to ma wspólnego z rzeczonym Jakubem? zrobił ci coś złego?

Gość bez 1 rozdziału
tak i nie tylko mi, to jest oszust, naciąga na kasę, jest świetnym aktorem

Gość a tak ładnie się przedstawia..
"haskye , wolny , 29 lat , 173cm. otwarty, prostolinijny,szczery,kochajacy,spokojny,wierny. czasami wybredny..."

Gość bez 1 rozdziału
a gdzie to znalazłaś? w googlach wyświetliło?

może opisz swoją historię? jak ktoś spotka się z podobnymi zagraniami, to przypomni sobie twoją historię i jej konsekwencje... co to znaczy naciąga na kasę? Pożycza, kradnie, chce żebyś mu kredyty żyrowała?

Gość bez 1 rozdziału
naciąga na kasę biorąc na litość, wolałabym nie podawać szczegółów, gdy zgłosi się jakaś dziewczyna kojarząca go, to dam jej moje gg i z nią pogadam, powiem tylko że to cwany lis, ma w kieszeni parę historii, które ściskaja za serce. Opowiada, że miał ciężkie dzieciństwo, mówi że mu dziecko zamordowali i że nie chce żyć bo ma niesamowite długi w banku

Gość bez 1 rozdziału
bladzac po swiecie szukam sensu zycia , bedac na zakrecie , spadam jeszcze bardziej, z wielkiej wysokosci , bez cienia nadziei , nie znajac milosci obojetne oczy blada cera zycie coraz bardziej mnie sponiewiera i rzuca w coraz glebsze przepasci ,przekraczajac granice wytrzymalosci serce sie lamie wobec ludzkiej obojetnosci,wobec krzywd i braku zrozumienia kto pomoze? .ale na koncu tej drogi ktora ciagnie sie bezlitosnie nie slychac juz nic, tylko cisza i bicie mego serca. TAKI MIAŁ OPIS NA 1 Z PORTALI, MA TEZ NICK NA CZATACH serce kobiety to ocean tajemnic, chociaż pewnie zmienił nick

Gość bez 1 rozdziału
On jest w Poznaniu dopiero od 12 maja, wcześniej mieszkał w Birmingham podobno, teraz mieszka na działkach pod Poznaniem, nad jakimś jeziorem, jest łysy, ma tatuaże

Gość bez 1 rozdziału
Nie ja pierwsza i nie ostatnia nabrałam się na jego chwyty, dlatego teraz ostrzegam inne, bo widzę, że zakłada sobie strony na innych portalach

Gość bez 1 rozdziału
Mówisz tak, jakbym była jedyną co w necie szuka, ja tylko weszłam na czat dla 30- latków, nigdy nie miałam i nie mam swojego profilu na żadnej stronie randkowej

ale jak sama widzisz "pięknie piszące elementy niezrównoważone" robią wrażenie dla nie jednej z was...dotyczy to również kobiet :)

Gość bez 1 rozdziału
przegadałam z nim kilkadziesiąt godzin na skype, najgorsza była noc gdy mówił że chce sobie odebrać życie, wtedy gadaliśmy ze 4 godziny, niezły aktor

no tak...opowiadają "jacy to są nieszczęśliwi i w ogóle" lub odwrotnie "jacy to nie sa wspaniali i ile mają kasy itp" i te dwie przeciwności chorej wyobraźni sa najczęściej spotykane na necie...:) p.s. ten gościu już nie żyje...przegrał z rozumem...jak inni :)

Gość bez 1 rozdziału
co to znaczy, że nie żyje? To jakaś przenośnia?

tak...oczywiście że przenośnia...człowiek nie jest martwy tylko wtedy gdy nie może się ruszać , ale tez wtedy gdy nie myśli ;)

Gość zrob mi masaz stop
podaj linka do jego profilu chce zobaczyc jak wyglada ten oszust. a moze to jakis bandzior i kryminalista?

Gość bez 1 rozdziału
nie ma już jego profilu ze zdjęciami, ale zdjęcia miał ładne, takie romantyczne, można było się nabrać że jest taki romantyczny itd.

Gość koronkaaaaaaaaaaaaaaaa
łysy, z tatuazami to pewnie jakis typ spod ciemnej gwiazdy

Gość Emil Heskey
:0

Gość bez 1 rozdziału
racja, ale przecież są tez uczciwi łysi faceci którzy lubią tatuaże, nie oceniajmy na oko ludzi

Gość bez 1 rozdziału
podnoszę

Gość bez 1 rozdziału
w górę

Gość bez 1 rozdziału
Obecnie ma profil na www.ilove.pl