Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklapotana ma gluta

wstretna sprawa ! Wejdz !

Polecane posty

No wiec tak mam maly problem od 3 dni otoz boli mnie moja "pipka" i swedzi jak cholera i piecze tez baa zastanawialam sie co to moze byc przed pojsciem do gina bo mam mozliwosc dopiero w czwartek troche pozno ale nie dam rady innaczej dltego prosze was dziewczeta o rade co to moze byc wiec ... ze srodka wylazi cos w rodzaju gluta ( powaznie) nie smierdzi wogole jest rozciagliwe i pol przezroczystokremowe a naokolo pipki czerwone jak bym sie poparzyla nie jest to od sexu bo jak to sie stalo zrezygnowalam z niego :( zeby nie pogorszyc stanu . Fak jest spuchnieta i mam ochote zadraapc sie na smierc( nie robnie tego !) Czy jest mozliwosc tego ze naprzyklad jak bylam na lotnisku brak papieru toaletowego plus 30 stopni upalu i obcisle majty mogly spowodowac odparzenie plus ewentualna infekcja ? Jak tak to co moge zrobic zeby zalagodzic objawy zanim pojde do gina stosuje plyn do higieny intymnej ale to nie wystarcza !!!!

Gość hidnvcdsmknvdsnf
partner zaraził cię grzybicą,pewnie cie zdradza albo jest brudasem:o

Gość pracusss
biegiem do lekarza!!!!! da ci leki i partnerowi. i wbrew pozorom grzybica nie jest choroba ludzi brudnych lecz"za czystych"

hehe moj partner nie choruje na nic bo ja bylm w polsce poszlam na lotnisku do toalety nie siadam nigdy na desce nigdzie w miejscach publicznych i nawet czasami u znajomych taka mala obsesja nie kochalismy sie sporo czasu i kurde nie bylo papieru i nie moglam sie wytrzec a mialam stringi nie z bawelny wiec pomyslalam ze moglo odparzyc bo jak poszlam 2raz to mnie jakby obcieraly i kurde na 2gi dzien patrze a tu wiekie wary na dole i swedzi no i nie iwem co to jakby smierdzialo to wim grzyb i te sprway a teraz ?! Pracus po czesci masz racje dbam strasznie o sibei i mam obsesje faaaak jakos wytrzymam i polece do lekarza pytam bo mieszkam w szwecji i nie mam mozliwosci pojscia do apteki po supersrodki dostepne u nas :( ... licze na was a co poniektorym dziekuje :)

a co do plynow do higieny intymnej to one wcale nie sa dobre.. bylam u gina jak mialam jakas infekcje i sie mnie pytal czym myje to powiedzialam ze plynem do higieny intymnej a on no to wszystko jasne i powiedzial ze lepiej mys zwyklym mydlem niz plynem.

no wlasnie to dziwne niektorzy mowia ze szarym dobrze a zwyklym nie bo ma inne ph potem ze plynem teraz nie moze lepiej sie nie myc hahaha ... ja czasami sie dziwie ze ludzie ktorzy nie dbaja o siebie chodza w brudnych galotach i tp i td nic im sie nie dzieje ... :-/