Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fevi

Stanik - pytanie do pań

Polecane posty

Gość fevi

Co ile pierzecie stanik? Traktujecie go jak normaną bielizne i po jednym użyciu, czy jak?

Gość sibi
w chłodne dni piorę raz w tygodniu bo nie pocę się dużo,oczywiście mam parę sztuk stanika to nie piorę codziennie ale np przepieram 2 na raz .a w upalne dni co 2 dzień piorę

Gość bhjhjhj
sibi,ale z Ciebie brudaska,fuj. Ja zmieniam biustonosz codziennie a takze nie poce się bardzo.

...nie mówi się stanik tylko "cycołap" :D

Gość lesterf
piorę raz na dwa tygodnie, ale ja się w ogole nie poce w piersiach :)

Gość lesterf
majtki, skarpetki to codziennie, czasem nawet dwa razy dziennie, to jasna sprawam ale stanik?? bez przesady

Gość bhjhjhj
Widze,ze jak na razie oprócz mnie same kobiety brudaski. Ble,niedobrze mi. Biustonosz takze codzienie powinno sie zmieniac flejtuchy jedne

Gość fsfs
bhjhjhj - sama jesteś brudaska skoro musisz codziennie biustonosz zmieniać, ja też piorę po kilku dniach noszenia.

Gość lesterf
jak masz tych staników 50 to se zmieniaj codziennie, prosze bardzo

Gość **poli**
ja raz w tygodniu...i wcale nie jestem brudaską albo śmierdziuchą...codziennie to przesada...majtki to owszem ale nie stanik...

Gość ale przesadzaszbh
bhjhjhj---> oj już nie udawaj takiej czyścioszki :O... codziennie zmieniasz stanik a może jesteś niedbającą o higienę brudaską :O

Gość wwiikkttoorriiaa
Ja też nie piorę każdego stanika po jednodniowym chodzeniu bo nie widzę takiej potrzeby

gdzieś 2-3 razy w tyg,chyba,ze sie pocę,czy lub założe na impreze- po imprezie wek do pralki :D

Gość bhjhjhj
Jestem normalna,jestem czysta i dlatego zmieniam codziebnnie biustonosz,a Wy jestescie brudaskami./ Kiedys kolega opowiadał mi,ze spotkał sie z taka pannica,wymuskana na zewnatrz a biustoniosz zamiast koloru białego miał kolor szary

Gość może stary po prostu miała

Gość może stary po prostu miała
ja piorę po jednorazowym noszeniu. tylko dżinsy zakładam kilka razy.

Gość bhjhjhj
Nareszcie jakas pokrewna dusza a nie same brudaski

Gość wwiikkttoorriiaa
bhjhjhj - ale to naprawdę nie nasza wina że się pociusz jak świnia i bóg wie co jeszcze robisz że musisz prać wszystko po jednym wyjściu w tym :o

Gość ale przesadzasz
taaa stanik zmieniony codziennie a na piczce tygodniowy osad :O:O...bo tak najczęściej jest z tymi ''czyścioszkami'' :O

Gość lachioa
Nie pocę sie duzo i do tego uzywam antyperespirantow i mozna powiedziec,z enie poce sie wcale pod pachami a pod piersiami bardzo rzadko,ale nie wyobrazam sobie załozyc noszony biustonosz na drugi dzien

ja codziennie, nie ważne czy sie pocę czy nie, przecież to jest bielizna, to tak jakbym majtek nie prała codziennie

Gość lesterf
hehe, nie porównuj tego do majtek, majtki się łatwo brudzą, wydziela się sluz, siusiamy itd, ale staniki? czym je tak brudzisz? możesz chodzisz w brudnych bluzkach albo się nie myjesz tygodniami?

Gość mi brakuje
Ja piore raz na jakis miesiac poltora wszystkie staniki do chodzenia poza domem ;P jest ich kolo 6 :P Stanik zakładam odpowiedni do stroju i ewentualnie piore, jesli jest intensywnie uzytkowany :P Sorry, codzienne pranie stanika BARDZO go niszczy i tak to mozna robic z takimi za 15 zł, chyba ze spi sie na forsie :P

Gość e tam ręcznie przepłukać można

Staniki sie powinno prac reja cznie, ale nawet po recznym praniu stanik sie bardzo niszczy. Ja mam 3 staniki i piore je raz na miesiac i pól albo nawet i dwa, bo nie chodze w tym samym codziennie, zreszta nie poce sie latwo wiec po co mam tracic na proszek bez potrzeby lub niszczyc stanik praniem. Zreszta na mnie jest baaaardzo trudno znalesc odpowiedni stanik, bo jestem bardzo szczupla a cycki (naturalne) mam wielkie, dlatego o nie dbam, a jak juz znajde taki to kosztóje on mnie z jakies 150zl albo nawet i wecej. Zreszta ja sie myje codziennie albo nawet i czasami sie splucze wodom i ten drugi raz, wiec moje staniki nie maja sie z czego brudzic, tak samo zmieniam bluzke codziennie albo raz na dwa dni jak jest luzna, malo uzywana i nie smierdzi potem. Skarpetki i majtki to proste ze zmieniam codziennie albo nawet i dwa jak jest taka potrzeba, ale stanik??? To lekka przesada... Bardzo dbam o czystosc i jestem higieniczna, i nikt mi nie wmówi ze jak nie piore stanika codziennie to ze jestem brudasem!!!! Jakos zawsze ladnie pachne i jestem czysta. Ale jesli któs kupóje sobie staniki za 10-20 zl i ma ich paredziesiat to czemu nie??? Albo jak komus pieniadze z nieba leca. To niech se pierze codziennie....

Gość nie no żartujecie sobie
?:O ja chodzę w jednym staniku 2 dni i zaraz piorę mam ich sporo tak jak majtek co chyba nie jest dla kogokolwiek czymś dziwnym kupuję biustonosze w sklepach typu NEW YORKER, bo najbardziej pasują mi jak leżą i wcale te biustonosze nie kosztują tam 10 zł tylko trochę więcej choć oczywiście nie są drogie jak firmowe, ale dla mnie jest ważne bym była zadowolona z fasonu i tego jak leżą, a rozmiar mam nietypowy i tak czy siak muszę zawsze zwężać pod biustem (mam tylko 66cm) nie wiem ile mam tych staników, ale z 20 pewnie będzie i nei wyobrażam sobie chodzić w jednym biustonoszu dłużej niż 2 dni, potem wrzucam do prania bez względu na to jaka jest pogoda

Gość ale macie najebane w glowach
jak sie nie pocicie i nie brudzicie stanikow to po hooooj zmieniac? psycha ;/

Gość a ja wcale....................
nie piore, bo nie chodze wcale w stanikach :P nie cierpie ich, jedyny wyjatek to egzmin i biala bluzka pod ktora musze zalozyc stanik, to mam takie bialy i jego jak zakaldam raz na rok to piore od razu po tym samym dniu

Gość co za kretynizm
ale macie najebane w głowach-------> majtki chyba też po jednym dniu nie są przeraźliwie przepocone i zasyfiałe, a jednak nie chodzisz w nich więcej jak jeden dzień, prawda? to co się dziwisz stanikom??? przeciez to też bielizna dlatego trzeba ją prać!!!

Gość yorckea
tyle tu gadania na temat jak czesto powinno sie prac staniki a nikt nie wspomnial z jakiego materialu powinien byc uszyty aby sluzyl nie tylko urodzie ale i zdrowiu. Jakie staniki kupujecie zwracacie uwage na material ? Bawelna100% ? A moze stanik z ekologicznej bawelny? Myslicie o tym szukajac dobrego stanika?