Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilot 1

CZY BEDAC U KOGOS NA WAKACJACH CALA RODZINA

Polecane posty

Gość pilot 1

U RODZINY ZRESZTA TRZEBA CODZIENNIE COS KUPOWAC? BO JAKOS KASY MAM SZCZERZE MALO ALE TERAZ CO NP KUPOWAC? DORADZCIE

Gość BBBGGG
Kupuj cos na kolacje, zrob salatke, jakis obiad czy dzuieciom cos kupuj

Gość nie trzeba ale wypada
dołączyć się do zakupów - takich jedzeniowych, a czasem coś od siebie też nie zaszkodzi. Możesz co rano przynosić świeże bułeczki!

Gość Wypadałoby
Chociażby jakieś dodatki-owoce,ciasto.Rano bułeczki.To nie jest drogie,a miłe. Jeśli coś specjalnego lubicie,a gospodarze tego nie kupują-też należałoby się o to zatroszczyc

Gość nniuni
ja cie rozumiem bo sama tez bylam na wakacjach u rodziny, nie stac mnie na wyjazdy , wiadomo, ale kupowalam tak jak dziewczyny pisaly, rodzina chyba rozumie

Gość hiiikknnna
wiadomo jak jest, nie kazdego stac na wyjazdy, a z drugiej strony sie nie zadreczaj jednak rodzina raz do roku przeciez moze cos dla ciebie zrobic, ja mam tesciowa, ktora tylko raz do roku z moimi dziecmi dwa tygodnie spedza, wydaje mi sie ze tyle to moze sie poswiecic

Gość Alicja w krainie czarów *
wyskocz rano po pieczywo, przygotuj śniadanie, zrób czasem sałatkę, kup jakieś słodycze, ciasto w pobliskiej cukierni, jakieś owoce rzeczywiście byłoby nieładnie, gdybyś nie kupowała do jedzenia niczego podczas pobytu u rodziny, ale nie możesz też kupować wszystkiego, bo rodzina na pewno czułaby się urażona taką postawą...wystarczy codziennie coś małego, możesz też zaproponować, że dorzucisz się do zakupów

ja pierdole do nas przyjzedzaja i zadnego jedzenia nikt nie daje. jest ktos u nas,to jasne,ze sie go gosci a nie patrzy,zeby zarcie ze soba przywiozl. banda sknerusów :D