Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobo goryl bonobo

wiecie tak sobie myślę, ze...

Polecane posty

Gość nobo goryl bonobo

że nie będe mieć rodziny. No bo kiedy? Jestem juz po 30ce a nie mam nawet porzadnej pracy, w zasadzie to nie mam teraz żadnej. Zaden facet nie będzie bral sobie na glowe takiej dupy wolowej pechowej i ja tez nie widze siebie w zwiażku. Ech...:o a mimo to mi smutno, jak sobie wyobrażam taką perspektywę. :(ech...

Gość nobo goryl bonobo
maselko dziękuję 🌻🌻🌻 Kuuurka najgorsza ta swiadomosc, ze nic nie umiem. wszystko czego sie uczylam jest niskoplatne albo wcaleplatne ...:ono nic, nieważne 🌻

Gość nobo goryl bonobo
hmm...patrzę realistycznie na życie - jak widze, to lepiej samej zarabiać na siebie przynajmniej tyle, żeby móc sie samej utrzymać. Ja nigdy tyle nie zarabiałam.:(ech.. Nawet w związkach to się liczy, żeby nie być zależną od mężczyzny. Ostatnio nawet dostaalm taka odmowna odpowiedz jak sie staralam o prace, w ktorej bylo napisane ze mi odmawiaja choc z pewnoscia mam wiele do zaoferowania och firmie. Odmawiaja mi w coraz ladniejszym stylu.

z ta niezaleznoscia masz 100% racji, ale nie zawsze wszystko wychodzi tak jak bysmy tego chcieli. Poza tym od razu nie zarabia sie kokosow:) Ja obecnie jestem w 1ej pracy, mam 1 tys na reke ale to praca w moim zawodzie z duzymi perspektywami za 5-10 lat wiec wkladam w nia cale serce.

Gość nobo goryl bonobo
no tak, ale ja mam tak latami.... kilka nietrafnych decyzji zyciowych i...ponad 10lat zmarnowane.. ech..