Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sialalalka

rzucam palenie

Polecane posty

:) ktos ze mna ? dzis nie pale pierwszy dzien :) wcale nie bylo zle jak narazie tylko mam jakies takie ciezkie cos na klatce piersiowej :( czy to normalne?

Gość kamień zamiast serca
a plastry stosujesz? Mój chłopak palił kilkanaście lat a plastry stosował przez dwa tygodnie i rzucił. Ino wrócił po kilku miesiącach bo kupiłam mu cygaretki waniliowe i tak sie zaczęło :P

nie stosuje nic tylko silna wole - udowodnie sobie ze jestem silna i skoro potrafilam zacząc palic to i potrafie rzucic - przeciez jestem silniejsza od papierosa tak? to juz drugi dzien bez papierosa dzis spotykam sie z pr5zyjaciolka ktora pali jeden za drugim ale dam rade wytrzymam

Gość ja od dzisiaj rzucam
ale nie wiem czy dam rade, już rzucałam ze 100 razy i wszystko na marne, najdłużej nie paliłam 3 miesiące, zażywałam tabex i pomagał ale już na mnie nie działa :-o

a długo paliłas ? mysle ze jak bedziemy sie wspierac to bedzie latwiej ja tez juz wiele razy rzucalam . jak to sie stalo ze zaczelac palic po 3 miesiacach - wydawalo mi sie ze jak juz tyle sie wytrzyma to juz jest latwiej

Gość na drugi raz nie pytaj
paliłam 4 lata, z krótkimi przerwami. Mam nadzieje że tym razem się uda, przez te upały nawet nie chce mi sie palic ;-) A Ty jak długo palisz? i co robisz żeby się powstrzymać od zapalenia? Najgorsze jest to że na razie siedze w domu i jak nie mam co robić to pale i próbuje się czymś zająć np sprzątaniem ale też sprzątać cały dzień nie będę bo nie mam czego :-p

Przepraszam, zapomniałam zmienić nicku, powyższy post jest mój ;-)

ja palilam okolo 10 lat strasznie wczesnie zaczelam staram nie myslec o paleniu a gdy mam kryzys i chce mi sie zapalic to mowie sobie ze jestem przeciez silniejsza od tego gowna i ze po tym jak kryzys minie to bede dumna z siebie i wszystkim udowodnie ze dam rade

Podziwiam, ja nie mam zbyt silnej woli, chociaż chciałabym skończyć z tym gównem i mam nadzieję że tym razem się uda. Najgorsze są pierwsze dni, pozniej już tak nie ciągnie, głupia byłam że znowu zaczęłam :-o

tym razem musimy wierzyc ze nam sie uda :) ja jestem teraz na urlopie siedze w domu z niepalacym mezem to tez jest mi latwiej ale boje sie ze jak pojde do pracy to juz nie bedzie tak latwo :)