Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadugadugadu

Opisy gg - co sadzicie ?

Polecane posty

Gość gadugadugadu

Hejka ! Mam pytanie odnosnie opisow moich znajomych. Wiele z nich - kolezanki, przechodzi same siebie. Jedna zmienia opis co chwile, typu : obiadek, spacerek, kolacyjka... Inna ma caly czasopis zekocha swojego chlopaka.Trzecia zawszepowiadamia jak wyjezdza gdzies : Turcja, morze, blalabla. Czy Wasi znajomi tez tak pisza ? Ja pisalam opisy jak chcialam, by przeczytal je pewien chlopak. Teraz nie mam opisow wcale. Mamy po 30 lat, a laski sie zachowuja jak nastolatki. Czy z psychologicznego pktu widzenia to normalne ? pisac co 5min co sie robi ? czy one sa samotne i chca zwrocic uwage ... zapraszam do udzienania opinii

Gość mirinda oł
chcą byc ' popularne' , aby je inaczej postrzegano,m ja mam 16 kat i dla mnie to durne i puste.

Gość opisywacz
Nie to nie jest normalne, Swiadczy to o niższym od przeciętnej poziomie inteligencji

Gość gadugadugadu
Dziekuje za odzew. Tez tak myslalam, ale przeciez od razu wiadomo, ze o toim chodzi. To samo na naszejklasie - milion zdjec z roznych stron swiata i podpisy : lizbona 2004, szkocja2005, afryka 2007 :) W sumie jest mi zal takich ludzi. pozdrawiam Was !

ja mam kolezanke ktora ma takie opisy - zakupki udane, z misiem moim kochanym, na zawsze razem, jade tam sam, robie to tamto mamy po 19lat wiec moze to sie jeszcze wybacza:P

u mnie 70% znajomych ma jakieś statusy :) nasa klasa to już faux pas, zaraz się okaże, że opisy, a potem samo gg stanie się obciachem :) Wy to macie przemyślenia 🖐️

Gość hehehe3333
no wiesz, proble moze leży gdzies indziej...może ty po prostu nie mas zo czym pisac a one mają...chocby o tych swoich miśkach, ukochanych, mezach, narzeczonych czy fajnych wyjazdach..żal ci doooope ściska najwidoczniej.

moja kolezanka miala kiedys takie depresyjne, ze musialam ją wypierdolić z gadu, bo az sama doła dostawałam :D no ilez mozna!

Gość juahslllks
"nasa klasa to już faux pas, zaraz się okaże, że opisy, a potem samo gg stanie się obciachem " - co????:P faux pas?:

oj sorki, przeceniłam czytelniczki kafeterii :D niech będzie, że "nasza klasa to żal.pl" :D

Gość gadugadugadu
Do hehe333 - dziekuje za spostrzezenie, rozczaruje Cie, ale mam udane zycie. Mieszkam za granica, mam dobra prace, kochajacego meza, na wakacje jezdze w odlegle miejsca. Nie czuje jednak potrzeby by pisac na gg hawaje, borabora, mauritius itp. pozdrawiam :)

GG ma już tyle lat, niemal od samego początku są statusy z opisami, a my teraz roztrząsamy czy osoby, które je ustawiają są normalne, czy mają problemy emocjonalne.... :) Jak to taki problem, to możecie zawsze ustawić sobie ukrywanie statusów i już nie będzie Wam dawać po oczach, że koleżanki mają lepiej :P A może po prostu starzejecie się i Was już to nie bawi? :)

Gość gadugadugadu
Kro, masz racje, gg jest dlugo. Mnie konkretnie interesowala Wasza opinia na temat moich kolezanek. Nie uwazam ze jest to cos zlego, ze maja te opisy,ale dla mnie to smieszne i troche dziecinne. Po co kolezanka pisze o czynnosciach jakie robi w danej chwili. Ja rzadko bywalam na gg, teraz zainstalowalam nowe, kilka dni temu i mnie to baardzo zdziwilo.Tyle. Dziekuje za glos!

Gość old guy in there
myslę,że tym osobom co podróżuja,to zazdrościsz i tyle

Gość moimoimoi
to prawda..;) to jest granie..czegoś. Pokazywanie, że są ciekawymi osobami. Mają ciekawe życie. I chęć zwrócenia uwagi:) czyli żenuation:P

Gość old guy in there
ja z gg prawie nie korzystam i nikt ze znajomych takich bzdur nie daje w opisach

Gość gadugadugadu
Old guy, napisalam wlasnie, ze ja podrozuje ! Cokolwiek bym powiedziala, widze ze zawsze znajdzie sie ktos, kto obroci to przeciwko mnie. Mieszkam w Australii i wierz mi, zwiedzilam kawal swiata. Niegdy mi by na mysla nie przyszlo, aby robic opis na gg gdzie konkretnie jestem.pozdrawiam

Gość old guy in there
no to sorrry,bo ja bym zazdrościł :) bo w tym kraju nie mozna sie dorobić ja przynajmniej sie przyznam,że zazdroszę podrózy innym

Gość gadugadugadu
Old guy - w takim razie zycze Tobie abys za jakis czas mogl sobie pozwolic na wymazone wakacje ! Wiem ze w Polsce jest ciezko, ale wiem rowniez, ze kazdy jest kowalem swojego losu ! pozdrawiam Cie!

Gość moimoimoi
A ja nie zazdroszczę:) bo jada tam, gdzie ja bym nie pojechała..;)

Gość hahahahahh
ja nie mam gadu

Gość Aga10031
pOZDRAWIAM was wszystkich !!!!!!! :D mIłO JEST żE POMAGACIE KOMUś :D ALE NAZSA KLASA MOIM ZDANIEM JEST SUPER TYLKO CZASEM NIEKTóRZY PRZEGINAJą ZE ZDJECIAMI :PP :)

Gość Aga10031
czASEM KTOś CHCE SIę CZYMś POCHWALIC NP. OPISY NA GG MA CIEKAWE żYCIE I WOGóLE ......... CHWALą SIE TE OSOBY NA MAXXXXXXAAAAAAAAAA!!!!!!!!! :) :p POZRAWIAM !!!!!!!!!!!!

Gość dolly parton super star
mam to samo mam prawie 30 i jedna kolezanke ktora robi dokladnie to samo na dodatek jezykiem nie przystajacym nawet 16 - latce: np. Jem obiadek - przecudne mielone...mnie to rozdupca...

Gość Aga10031
aLE CZASEM TEż TAK MAM A WY NIE ? szalona NASTOLATKA :) kAZDY CHCE COś UDAWADNIAć pOZDRAWIAM :P :) BUZIAM :*

Gość Aga10031
CZASSSSSSSEM MY ROBIMY COś DENERWUJąCEGO NIE WIEDZąC BO NAM SIę TO PODOBA I TYLE bUZIOLE

Gość dolly parton super star
no z tymi wakacjami to glupota i szpan tylko czym chca zaszpanowac??pustka w glowie??? jesli dla kogos sie liczy tylko to gdzie byl i czy wszyscy o tym wiedza to wspolczuje bo nigdy nie osiagna celu - zawsze znajdzie sie ktos lepszy i wiecznie bede gonic za byciem naj. Ja ciesze sie ze moge gdzies byc sama dla siebie a nie dla innych i ciesze sie ze ludzie moga realizowac swoje marzenia...

Gość Aga10031
I nie chcemy czasem sie odzwyczajć bo to jest np. fajowe :D buziam :*

Gość Hard work hihihihi
prawdę mówiąc ja na opisach gg daje upust wenie;) poetyckiej lub ćwicze jezyki:) angol i franc:P