Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadugadugadu

Opisy gg - co sadzicie ?

Polecane posty

Gość Aga10031
Niektórzy ludzie są tacy nawet bym taką nie chciała być !! Masakra !!! Nie lubię takich ludzi co pyskują i są nie do wytrzymania :/

Gość Aga10031
Hard work hihihihi fajnie ze sie uczysz języków obcych :D buziam ;*

Gość Aga10031
piszcie łądnie odpowiem na pytania z chęcia :) buziam :*

Gość Aga10032
nie które mnie osoby wkurzają :/ i nic na to nie poradze :/

Gość Hard work hihihihi
i send you my sweet kiss:P

Gość Aga10032
czasem opisy na są w porzątku Ale gdy ktos gada przez opisy masakra :D Pozdrawiam

Gość Aga10031
:* buziam

Gość Hard work hihihihi
Hmm.. jeśli to jest język poezji to mówienie przezopisy gg jest sztuką:P Co inneg jak ktoś opisuje swe zycie opisami gg:) gotuje obiad, pakuje majtki:P no please;)

Gość Hard work hihihihi
i give you my second kiss:P i put him on your lips:)

Gość Aga10031
Ide spać odezwe sie jutro Buziam :* Hard work hihihihi pozdrawiam :* kocham :* love you sweet dreem :)

Gość Hard work hihihihi
i love too:) i send you happy stars. She will be care about you tonight:) sweet night:)

Gość Aga10031
ooo z tym też sie zdadzam Hard work hihihihi !! masz racje papa

Gość Hard work hihihihi
i love too i send you happy stars. She will be care for you tonight sweet night -- paa:)

Gość chyba
dopiero zaczynasz nauke co?? ;)

Gość Aga10031
Hard work hihihihi jak będziesz to napisz :) Pozdrawiam gorąco ! I śle buziolki :* młach młąch

ja mam na gg takiego type co pisze ciagle: JEM OBIAD ŚNIADANKO DENTYSTA WETERYNARZ PIERWSZA PIŁECZKA MOJEGO PIESKA odnosnie swojej dziewczyny pisze o wszystkim co robia nawet o klotniach on ciagle ma opis ma 27 lat! kolezanka za to lubi zajarać i ma opisy ktry nieraz nie można rozczytać ma 22 lata a wypisuje, że jest "zajefana impreza, low ju mój misiaczku" itp. non stop cos ma nabazgrane To jest egocentryzm. Potrzeba uzewnetrznianai się, podchodzące pod nerwice natrectw.

a już najbardziej uderzaja we mnie debilne opisy typu " wracam za 2 godziny" nie wiadomo kiedy poszedł, nie wiadomo kiedy wróci...

taaaa.... moi znajomi tez maja opisy typu "wybielam zębusie" "prysznic, tankowanko i do Plejady!" "śpiocham, nie budzić bo ugryzę" jeszcze rozumiem taki opisy u młodszych znajomych (np 13 i 15 letnie kuzynki) ale jak widzę coś takiego ludzi mniej więcej w moim wieku (20-30) to aż mam ochotę coś złośliwego napisać :P

Gość tak pisza
ludzie, ktorzy chyba nie maja za wielu znajomych, nie maja komu powiedziec co robia i jak sie czuja albo po prostu inni maja juz dosc sluchania ich idiotycznych tekstow - szczegolnie typu : mniamciusiam, spisiam, dupusiam - ludzie rozchwiani emocjonalnie, ktorzy nie potrafia pogodzic sie z uplywem czasu i swoja dorosloscia

Hahahahha motakini.... a już najbardziej uderzaja we mnie debilne opisy typu \" wracam za 2 godziny\" nie wiadomo kiedy poszedł, nie wiadomo kiedy wróci... Obśmiałam się jak norka:D :D :D

Gość Aga10031
a już najbardziej uderzaja we mnie debilne opisy typu " wracam za 2 godziny" nie wiadomo kiedy poszedł, nie wiadomo kiedy wróci... tez lałam z tego

Gość z kurami
moi znajomi tzn mąz i zona: ona status: kolacyjka i posiedzę na pudelku jej mąz ustawil: idę myć pudelka :D:D:D:D poplakalm sie jak to zobaczylam :D:D :D

Gość lochness
No dob ra mam wlaczone gg i juz wam mowie jakie opisy maja znajomi: Poza zasiegiem-Ostroda Camp-wracam koncem sierpnia Dania-trzymajcie za mnie kciuki! Lazurowe siostrzyczki. COme Back 29.08 Ja mysle ze ludzie pisza rozne rzeczy zeby sie pochwalic, zeby pokazac jak maja zajefajne zycie, jak bogaci sa, jakie maja super podroze.

Gość opisowka nie
hahahah! tez mam szurnietych znajomych : obiadek, boli mnie glowa, Praga, Berlin, albo buzki :( :) maja po 30 lat

Czy z psychologicznego pktu widzenia to normalne ? pisac co 5min co sie robi ? czy one sa samotne i chca zwrocic uwage ... zapraszam do udzienania opinii } A ty niby zakładając ten topik to co zrobiłaś ?Czyżbyś była samotna i chciała zwrócić na siebie uwagę ?

Gość kajko i kokosz
wy to macie koorwa problemy :O

Gość Agusia25
no każdy ma problemy :/ tylko to jest mały problem ! i bez sensowny Mnie nie obchodzą jakieś durne opisy na gg nie Nie cie swoich problemów ! ohh Pozdrawiam PS. TO NIE JEST ZŁOŚLIWE ! buziaczki