Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0605

CIĄŻA 1MIESIAC I BOL JAJNIKA????????????????????POMOŻCIE!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mloda0605

3 tyg temu kochalam sie z chlopakiem i moge byc w ciazy bo bylo bez zabezpieczenia. Dzisiaj strasznie boli mnie prawy jajnik :( do oktesu mam 8 dni. Boli mnie bo mam miec okres czy ciaza daje znac o sobie po 3 tygodniach????????:(:(

mam nadzieje ze to przed okresem:( ale nigdy mnie tak tydz przed nie bolalo zawsze 2 3 dni przed:(

Gość moze to ciaza
pozamaciczna? chociaz tak szybko by cie nie bolalo...ale bywa ze rozwija sie w jajniku...lepiej idz do gienia.

o nie:(:(:( tylko nie ciaza!!!zadna maciczna czy poza:( dzisiaj wzielam goraca kapiel zeby przyspieszyc okres to moze dlatego????

Po 1 nie połowę cyklu bo nie miesiączkuję co 28 dni :) A po drugie bolał mnie cały czas przez dwa tygodnie a nawet więcej i wiem, że to na okres bo miałam nabrzmiałe piersi i bolało mnie w krzyżu :)

A jak Cię będzie boleć po @ to idź do ginekologa bo możesz mieć zapalenie przydatków albo jakieś inne chorubsko się przyplątało.

mnie tez krzyz boli ale piersi mam normalne moze faktycznie to na okres:/ tylko czy ten jajnik to nie pierwszy objaw ciazy?:(

no ostatnio strasznie mnie tez tam wszystko swedzialo mialam isc do gin ale sie uspokoilo moze chora jestem?? byle nie ciaza!!!:(

wszelkie objawy ciąży niczym nie różnią się od tych przed spodziewaną miesiączką bo odpowiada za to jeden hormon, więc nie ma się co doszukiwać objawów... bo zawsze się jakieś znajdą

wszelkie objawy ciąży przed terminem, miało być... bo później objawem wiarygodnym są ruchy płodu ale to 4-5 miesiąc ;)))

No to lepiej idź do tego ginekologa i nie zwlekaj. Może masz jakąś małą infekcję. Lepiej chuchać na zimne bo później może być za późno. Ja lekceważyłam objawy, a później jak potrzebowałam szybko dobrego ginekologa to 2 razy trafiłam na beznadziejnych za 3 razem w miarę.

własnie ngLka ma rację masz jeszcze 8 dni do @ Jak nie dostaniesz za 8 dni to dopiero zaczniesz myśleć :) Teraz nie ma co sobie głowy zawracać, że to ciąża chociaż uważam ze tak wcześnie jajnik by Cię nie bolał :)

Gość majka_nowa
Mnie w ciąży pobolewały jajniki, ale to chyba normalne. Boleć mogą też przed okresem. Więc proponuję zrobić test.

na test jeszcze za wczesnie bo robi sie go w pierwszy dzien spodziewanego okresu czyli i tak i tak musze czekac tydzien:( ale dzisiaj juz tak nie boli ???

Gość licz się z opóxnieniem
licz się z tym, że to może byc ból jajnika zwiastujący dopiero owulację i że dostaniesz miesiączkę dopiero 14 dni od tego bólu więc się nie stresuj jak sie opóźni @

Gość tak se mysle i sepytam
co sie tak srsz ze ciaza? ile masz lat?

Gość kokosinka
dziewczyny, kochalam sie z chlopakiem dzien po okresie(poczatek maja), po czym ok 25 dostałam okres-normalny - obfity, ale od jakiegos czasu boli mnie dziwnie brzuch,jest wzdety, nie mam innych objawow, zadnych mdlosci itp tylko od niedawna strasznie boli mnie prawa strona podbrzusza, chyba jajnik. Piersi mam normalne. Aaa i robilam kilka dni temu test, ktory wyszedl negatywny. Okres powinnam dostac za jakis tydzien, czy to mozliwe,ze mimo tego, ze mialam okres i test wyszedł negatywny moge byc w ciazy??? Co byscie zrobily w mojej sytuacji? Robic kolejny test?

Gość ksiaa
jak bolą jajniki tylko rano to jakie mogą być obawy tego proszę szybka opwowiec

Gość Patquolk
wlasnie wstalam dzisiaj rano i boli mnie prawy jajnik. w nocy caly czas chce mi sie siku. co to moze byc

Gość jowitka2.....
a jestes przed okresem??ja tak miała jak odstawilam tabletki anty

my staramy sie o dziecko jakos po owulacji zaczal bolec jajnik niekiedy oba okres spoznia mi sie tydzien a jajniki bola do tej pory