Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króllear

Chcę być sama...

Polecane posty

Gość króllear

Bo tak cholernie się boję, że nawet nie chce próbować... Od 2 lat temat związków, znam tylko z opowieści koleżanek. A teraz to...(nie jeść, nie spać, myśleć-niemyśleć). I to wcale nie tak, że z góry zakładam niepowodzenie, ale wolę się nie angażować. Dla bezpieczeństwa.

Gość króllear
Od razu egoistko...chyba tchórzu;)

sama czyli samotna nieszczesliwa pomysl co bedzie za klika lat jak wszyscy beda mieli swoje rodziny a ty?? sama w pustym mieszkaniu pomysl czy tego wlasnie chcesz!!

Gość króllear
Ale ja właśnie mam swoją rodzinę, (córkę):D Kiedyś jej ojciec bardzo mnie skrzywdził i tak sobie postanowiłam, że będę już zawsze sama... W sumie nawet głupio zakładać jakieś zawsze w moim wieku(23 lata)...Po prostu się boje i tyle:O

23 lata?.......dziewczyno...ty dopiero zaczynasz zycie.....i juz doł:O:O: w tym wieku ????? dziwne....wez sie w garsc:) bo wszystko przed toba

Gość kajka28
23 lata i z takim tekstem wylatujesz - ale z drugiej strony masz córeczke - wiec nigdy nie bedziesz sama :) a milości do dziecka nawet najlepszy facet nie jest w stanie "przebić".

Gość króllear
Z moim obencym nastawieniem zastanawiam sie czy cokolwiek jest przede mną:O Opisze po krótce o co chodzi;) On- dużo młodszy, poznaliśmy się w pracy i po 2 krótkich rozmowach, wiedziałam, że to się nie skończy na relacji koleżanka- kolega. Umówiliśmy najpierw na spacer, później do kina...Pierwszy raz coś takiego przeżyłam(sama chemia):D Ale czego ja moge spodziewać się po 3 lata młodszym facecie? On wie o moim dziecku. Nie zauważyłam, żeby się przeraził:P Ale na początku wszystko wydaje się różowe a każda przeszkoda błahostką...a potem czas wszystko weryfikuje. Dlatego wolę nawet nie próbować:O I jeszcze jedno...chociaż jestem szczupła i podobno ładna, to po ciąży nie wyglądam tak ładnie jak kiedyś...rozstępy, jakiś żylaczek tu i ówdzie. Tego też się boję...że po raz kolejny nie okażę się taka jak w wyobrażeniach:O