Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faktura VAT 08/2008

Dlaczego kobiety tak mają?

Polecane posty

Gość Faktura VAT 08/2008

Zauważyłam coś ogromnie dziwnego. Z jednej strony dążymy do niezależności od mężczyzn, co jest normalne i słuszne, z drugiej strony jakby mimowolnie uzależniamy się od nich - zarówno fizycznie, jak i mentalnie. Inaczej mówiąc, spokojnie możemy sobie radzić bez nich w życiu, z drugiej strony nie wyobrażamy sobie życia bez nich. Jak w średniowieczu. :-(

Gość Faktura VAT 08/2008
Głupi jesteście na ogół i szowinistyczni. Tyle ci powiem.

Gość każda potrzebuje h.u.j.a do
d.u.p.y

Gość tx
Głupie jesteście na ogół i łatwe. Tyle ci powiem.

Gość Faktura VAT 08/2008
Jesteśmy głupie, bo z chamami się zadajemy.

Gość Faktura VAT 08/2008
Sęk w tym, że na faceta nie ma odtrutki. :-(

Gość Faktura VAT 08/2008
Dziwię się, że się jeszcze nie znalazła w Twoim przypadku. To znaczy - raczej się nie dziwię. Powinnaś zmienić towarzystwo. I środowisko.

Fakturko:),zgadzam się z tym co napisałas-podobnie uważam...Na co dzień jestem silną,zdecydowaną kobietą która dzielnie brnie przez życie:P.Jestem stanowcza,czasem pyskata,po prostu twarda...ale marzy mi się na zakończenie dnia wtulić się w silne męskie ramiona i poczuć się jak mała dziewczynka;)Naprawde to lubie(chociaż teraz nie mam w kogo się wtulić:P)i lubie też jeździć z Wami(mężczyznami) do sklepów,lubie jak czasem udawacie ważniaków,specjalistów od wszystkiego,np.przy kupowaniu farb i pędzli w OBI:P...Pewnie też sama był dobry kupiła:)ale słodko to wygląda jak latacie między regałami i przyechwalacie się znajomościa tematu:P,hie hie... Bez Was źle,aczkolwiek rade sobie dam... Pozdrawiam wszystkich,miłego poniedziałku:)

Gość Faktura VAT 08/2008
I to jest właśnie bez sensu. :-(

Fakturko:),zgadzam się z tym co napisałas-podobnie uważam...Na co dzień jestem silną,zdecydowaną kobietą która dzielnie brnie przez życie:P.Jestem stanowcza,czasem pyskata,po prostu twarda...ale marzy mi się na zakończenie dnia wtulić się w silne męskie ramiona i poczuć się jak mała dziewczynka;)Naprawde to lubie(chociaż teraz nie mam w kogo się wtulić:P)i lubie też jeździć z Wami(mężczyznami) do sklepów,lubie jak czasem udawacie ważniaków,specjalistów od wszystkiego,np.przy kupowaniu farb i pędzli w OBI:P...Pewnie też sama był dobry kupiła:)ale słodko to wygląda jak latacie między regałami i przyechwalacie się znajomościa tematu:P,hie hie... Bez Was źle,aczkolwiek rade sobie dam... Pozdrawiam wszystkich,miłego poniedziałku:)

Gość Faktura VAT 08/2008
(Swoją drogą, dzisiejsza wizyta w OBI jawi się jako pewna nieuniknioność. Ale ja do OBI pojadę bez żadnego faceta.)

Gość Faktura VAT 08/2008
Ja się mam zakochać w mężczyźnie? Jeszcze na tyle nie zdurniałam.

Stabilo ma duzo racji. Ja tez mam świadomośc, że poradziłabym sobie sama, też mam silny charakter, ale są sytuacje, w których po prostu lubię, jak facet ma nade mną "przewagę". Czasem mi sie wydaje, że sama podświadomie spuszczam z tonu, żeby mógł ją przejąć bez żadnej tam walki, bo dobrze się wówczas czuję. Ja tej męskiej "przewagi" w ogóle nie odbieram w kategoriach jakiegokolwiek mojego uzależnienia od niego, swojej słabości, osaczenia mnie itp. - to po prostu coś, co bardzo lubię w facecie, bo czuję się wtedy przy nim może bezpieczniej, może bardziej kobieco ... trudno to zdefiniować ale myśle, że u różnych kobiet to różnie wygląda

Gość Faktura VAT 08/2008
I to mnie właśnie w nas zadziwia. Bo na zdrowy rozum, co to? Skoro radzimy doskonale bez faceta np. w pracy, do, do licha, dlaczego sobie nie radzimy bez niego w domu, czy sklepie z farbami? Mnie to okropnie frustruje. :-(

Gość Miłość to zwykła bujda
:-)