Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed depilacją-...

przed depilacją ogolić???????????????????????????????

Polecane posty

Gość przed depilacją-...

Przed chwila założyłam temat i był tylko przez chwilę - dlaczego?

Gość przed depilacją-...
Napisze ponownie od kilku lat depiluje włosy na całych nogach depilatorem elektrycznym ,bardzo szybko niestety odrastają, pewnie dlatego, ze nie wyrywa z cebulkami. Od kilku miesiecy chodzę na wosk. Niestety nigdy nie udaje mi sie zapuścić, włosy są w rożnej fazie wzrostu i dlatego po kilku dniach mam je z powrotem. Mam pytanie: czy jak ogolę nogi jednorazówką to one mi urosna wszystkie równocześnie i będę je po kilku dniach mogłą wszsytkie potraktować woskiem? Jeszcze jedno: używałyscie pasty cukrowej? Jakie efekty? Tam nie trzeba miec podobno długich włosów, wystarczą 1 mm, nie wiem czy wierzyć, taki pisza sprzedawcy na allegro. Jest on tam dostępny w dwóch cenach 11 i 24.99 zł, taki sam. Why?

Gość pliiiiissssssssssssssss

Ja używam tylko maszynek zwykłych, tzn. niezwykłych ale nie elektrycznych. Włosy odrastają chyba równomiernie. Wosku nie stosowałam a o paście cukrowej nawet nie słyszałam. Co ona ma na celu robic?

mozliwe ze lepiej bedzie maszynka poczekaj około tygodnia lub dwóch i idz na wosk

Gość przed depilacją-
dziękuje Wam za odpowiedzi, tez mi sie wydawało, ze odrosną równomiernie. Pasta cukrowa to turecki specyfik, podobno depilacja dokładniejsz i włoski mogą być krósze. Poszukaj w necie. Pozdrawiam

Gość moze ktos
jeszcze ma doswiadczenie w zapuszczaniu?????????????????????????????????

Gość teżmnie to interesuje