Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUNIBIZA

PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość SUNIBIZA

Mam pewien problem.mianowicie 2 razy spotkalam sie z pewnym chlopakiem,znamy sie z uczelni.Ostatnio mi powiedzial ze nie moze doczekac sie kolejnego spotkania...i takie tam.Chodzi o to ze nie chce zeby on sobie robil nadzieje na cos wiecej.Gdy sie spotkamy chce mu to powiedziec,tylko zupelnie nie wiem jak..nie chce go zranic.Bo bardzi go lubie ale nic wiecej.....Nie chce narazie sie z nikim wiazac....Nie chce zeby myslal ze z gory go przekreslam..Dla mnie te wczesniejsze spotkania mialay tylko charakter kolezenski,dla niego wnioskuje ze nie....

Gość SUNIBIZA
prosze o sensowne rady.....

Ty mu lepiej ni c nie mów bo z tego co piszesz wynika że jak narazie Ty sama nie bardzo wiesz czego chcesz....

Gość aga1982
powiedz ze ktoś ostatnio cie bardzo zranił i nie chcesz sie wiażac na poważnie bo rana jest za głęboka

Gość SUNIBIZA
dokladnie wiem czego chce-nie chce sie przynajmniej przez jakis czas z nikim wiazac.Ale nie chce go przekreslac...mozemy sie oczywiscie spotykac ale tylko taak kolezensko-towarzysko....Tylko ja nie wiem jak to mu powiedziec..Bo chlopak jest naprawde bardzo fajny...

nie bądź egoistka do cholery- bierzesz faceta na przedszymanie bo nei wiesz czy ci się przypadniem nie zachce z nim byc...a jeśli ci się nie zachce a facet zaangażuje się jeszcze bardziej? nie rób mu jakiś idiotycznych nadziei. Niech facet wie na czym stoi, doceni to, ze dasz mu szanse zadecydowania. czy czeka czy nie.

Gość gagunia28
skoro jest taki bardzo fajny i bardzo go lubisz to wogole nie widze problemu przeciez mozecie sie spotykac a kto wie czy za jakis czas sama nie zmianisz zdania - bo sie w nim zakochasz:) nie bardzo wiem po co sie wzbraniac i tak na starcie komus mowic , ze bedziecie tylko dobrymi znajomymi czy cos w tym stylu - mozna sie spotykac i moze cos z tego wyjdzie a nie od razu cos zakladac...

Gość SUNIBIZA
ale nie rozumiecie ze nie chce mu dawac nadziei...przeciez to bezsensu skoro nie jestem zdecydwana na zwiazek..to po co facet ma sie nakrecac....Chce mu to powiedziec bo potem moze mnie zle odebrac ....

Gość SUNIBIZA
ale nie rozumiecie ze nie chce mu dawac nadziei...przeciez to bezsensu skoro nie jestem zdecydwana na zwiazek..to po co facet ma sie nakrecac....Chce mu to powiedziec bo potem moze mnie zle odebrac ....

Gość gagunia28
no to powiedz mu prawde - co tu wymyslac i krecic - ma prawo wiedziec na czy stoi - a sam uzna czy chce czekac az sie Tobie zechce czy poszuka innej dziewczyny, ktora nie bedzie traktowac go tylko jako kolegi.