Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara87

czy moge być w ciąży??

Polecane posty

Gość dagmara87

Witam! Wczoraj kochałam sie z chłopakiem, był to 12 dzień cyklu. Jedynym zabezpieczeniem była prezerwatywa, ktora nie pekla ani nie zsunela sie. Czy mogę być w ciąży??

Gość OktawiaC
Nie :-o

Gość koziolka
Ja kochałam się ostatnio z chłopakiem w 14 dniu cyklu. Zabezpieczenia nie było żadnego. W takim wypadku można mówić o prawdopodobieństwu ciąży.

Gość koziolka
czy prawdopodobieństwie... już zgłupiałam, nie wiem jak to napisać :p

Gość anielka47964
No wlasnie

Gość anielka47964
No, wiemy o co Ci chodzilo :P

200 km na godzine. Dziewczyna: Zwolnij, boje się. Chłopak: Nie bój się jest fajna zabawa... Dziewczyna: Proszę zrobię wszystko jak zwolnisz. Chłopak: Dobrze, przytul mnie bardzo mocno. Dziewczyna: Dobra, dobra ale zwolnij (Dziewczyna go przytuliła) Chłopak: Czy mogłabyś ściągnąć mój kask bo mi przeszkadza i założyć na siebie (Dziewczyna zdjeła kask z jego głowy i włozyła na siebie) Chłopak: A teraz mnie pocałuj i powiedz ze mnie kochasz. Dziewczyna: Kocham Cie. (Dziewczyna pocałowała go) Następnego dnia w gazecie: >W wczorajszym wypadku dwuosobowym który sie wydarzył w miescie zgineła jedna osoba, okazało sie że kierowca motoru, w połowie drogi dowiedział sie ze jego hamulce nie działają, a więc dał swojej dziewczynie kask i kazal jej powiedziec ze go kocha i poczuć ostatni pocałunek po czym oddał swoje życie dla niej." Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że Cię kocha. Coś ładnego jutro miedzy 1 madziunia 89 10:40:52 3-16 się zdarzy w Twoim życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy telefoniealbo w pracy. Jeśli zatrzymasz tego maila, nie podzielisz się tą piękną historią,a o nie znajdziesz szczęścia w 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. Dlatego wyślij ten tekst do 20 osób jak najprędzej. Jutro rano ktoś Cię pokocha. Stanie się to równo o 12.00. Będzie to ktoś znajomy. Wyzna Ci miłość o 16.00. Jeżeli nie roześlesz tego, do przynajmniej 20 osób w ciągu 10 minut NIKT JUŻ CIĘ NIE POKOCHA Wyślij to do wszystkich osób, które masz na liście (DO MNIE TEZ). Jeśli 5 powróci w ciągu 24h przeżyjesz wspaniałą przygodę z osoba, którą kochasz- jeśli przerwiesz stracisz

hejka tamto to pomylka sorcia :) to jest moje pytanie Witam was Mam na imie Monika i mam 19 lat. Pierwszy raz pisze na takich forach wiec prosze o szybka odpowiedz Od 4 lat ma regularne cykle 28 dni . 9 czerwca dostalam okres skonczyl mi sie 16 okolo 24 wyjechalam nad morze 29 wrocilam i od razu w tym samym dniu dostalam kolejny okres. trwal do 6 lipca nastepny dostalam normalnie 26 lipca i trwal do 2 sierpnia . Teraz mam pytanie bo uwazam ze to zaburzenie w czerwcu moglo spowodowac ze moje obliczenia co do dni plodnych mogly mnie zawiesc. Przez cala ta miesiaczke lipiec/sierpien i z 2,3 dni po kochalam sie bez zabezpieczenia i partner konczyl '' we mnie'' . Czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze ? I w razie czegos prosze o napisanie jakie sa szanse na to ze jestem w ciazy! czekam na odpowiedz i z gory dziekuje :* pozdrawiam