Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam takie pytanie...

Spiralka.

Polecane posty

Gość Mam takie pytanie...

Witam! Podęłam decyzję o założeniu wkładki domacicznej. Powód jest prosty ja i mój mąż nie znosimy prezerwatyw a tabletki... Moja ochota na seks przy nich jest właściwie zerowa. Mam takie pytanie, czy mogę sobie tak "z ulicy" iść do ginekologa (prywatna klinika) czy wyślą mnie najpierw na jakieś badania itp? A może to trzeba w jakiś konkretny dzień cyklu? Przyznam że zupełnie nie wiem jak cała ta sprawa wygląda.Poszła bym się dopytać ale nie jestem w Polsce, wracam za parę dni i chciałabym to załatwić w czasie urlopu.

trzeba zrobić choćby cytologię, lub mieć z ostatniego roku najlepiej zakładać wkładkę podczas miesiączki, zabieg jest mniej nieprzyjemny, ale można w zasadzie w dowolnym dniu cyklu, więc jeśli masz cytologię aktualną i wystarczającą ilość pieniędzy, to możesz spróbować, w zasadzie zbadać stan narządów może chwilę przed, choć pewnie lepiej jednak zrobić to w ratach na spokojnie

zreszta ogólnie możesz sobie poczytać, albo w innych tematach tu w Kafeterii - KLUB MIRENOWICZEK, Jaka spiralę??????, albo na stronie www.ladyinsert.pl