Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondcoma

KOSZMARY - bezsennosc.........

Polecane posty

Witam! zakladam topik dla osob ktore maja wszelkie problemy ze snem lecz w pierwszej kolejnosci dla tych ktorym notorycznie snia sie koszmary Jesli jest jeszcze ktos procz mnie kto nie moze w spokoju z nieznanych rzyczyn przespac nocy , kogo czasem trzeba wybudzac lub ktos kto ma inne problemy ze snem to zapraszam:) moze wspolnie poradzimy sobie z problemami strasznych snow...

ostatnie dwie noce z rzedu ;/ snilo mi sie moj facet mnie zdrdza, za kazdym razem z inna babą.. koszmar!

ja tam nie wierze w seniki i takie tam jednak najbardziej nieznosny jest fakt ze wydaje mi sie ze moje koszmarne noce nie sa niczym spowodowane....:/ dzis snilo mi sie ze bylam opetana i strasznie krzyczalam i mowilam jakims strasznym glosem moze to smieszne ale poplakalam sie przez sen i moj narzeczony musial mnie wybudzac co tez nie jest latwe... pozniej jak usnelam to snilo m isie ze sie spalilam ale zylam i nie moglam wogole sie ruszac tak mialamprzykurczone miesnie i sciegna:/:/ i tak od 3 miesiecy.. ehhh

Gość grossman
mnie sie sni beczka zmarłych, rozkładajacych sie noworodków. a na dnie beczki jestem ja, jeden żywy noworodek i musze sie przegryźć przez te wszystkie trupy aż na powietrze...

Gość ostatnio też dokucza mi bezsen
ność :) koszmarów moze nie mam, ale snilo mi sie że kąpałam sie a jak wyszłam to byłam cała poparzona, a dzisiaj snili mi sie kafeteriusze..to był koszmar!!:classic_cool:

zlosliwa witam! tak sie zastanawiam.. moze przydarzyl Ci sie jakis przykry incydent z kuzynem ???? naprawde siedzialam i myslalam co powoduje to z enie moge spac ... szykowala nam sie przeprowadzka na nowe meiszkanie... kilka pierwszych nocy spokojnie nawet sie bardzo cieszylam jednak znow to samo teraz....

hehe.. :) kazdemu z nas snia sie straszne rzeczy jakies sytuacje okropne.. no ale co jesli tak sie dzieje od kilku miesiecy... zastanawiam sie w czym tkwi przyczyna i najlepsze ze w nocy jak sie obudzilam po tym snie o opetaniu to normalnie balam sie duchow w domu:O:O...zenada://///