Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gzzzzzzzzza

O czy rozmawiać z facetem?

Polecane posty

Gość gzzzzzzzzza

Czasem brakuje nam tematow do rozmow, nastepuje krepujaca cisza. O czym wtedy zaczac mowic, zeby rozmowa sie rozkrecila? Jestesmy ze soba tylko 2 miesiace.

rozejrzyj się dookoła zawsze znajdzie się jakiś "punkt zaczepny" :) knajpa, ludzie, wystrój, droga, samochody, a wtedy temat sam wleci do głowy :)

czasami lepiej w ciszy posiedziec niz klepac bzdury:):):)..a tak na powaznie to o wszystkim,nawet o bierzacych wydarzeniach czy to politycznych kulturalnych sportowych....trzeba troche ruszyc łepetyna i sie wysilic..

Jeżeli po dwóch miesiącach znajomości nie macie o czym rozmawiać, to obawiam się, że nie wróży to dobrze :-(

Miałam identiko problem i się pomału samo rozkręciło:) Im więcej czasu razem zaczeliśmy spędzać, to pojawili się wspólni znajomi, wspólne tematy i wspólne wspomnienia...

Gość ex dziewczyna exa
Zadawaj mu pytania.pytaj go o niego samego. Rozmowa o nim dla niego nigdy nie będzie nudna, podobnie gdy bedziesz Ty mówiła o sobie. Najlepiej zapytaj go o jego pasje, o jego wspomnienia, o jego sprawy itd. ;)

a ja mam taki problem ze jestem gadula i co sie faceta czy babeczki pytam cos to pytanie wyglada tak a powiedz mi jak ty to zrobilas/es no bo JA... i blabla blabla:P:P a z facetem to o wszystkim mozna gadac doslownie o wszystkim