Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretarka8878

jak poradzic sobie z tym ze on ma juz inna

Polecane posty

Gość sekretarka8878

witajcie prawie 2lata temu moj maz zostawil nas i wyprowadzil sie z domu na poczatku mielismy bardzo dobry kontakt duzo czasu spedzalismy razem ale teraz on poznal kogos i jest z inna teraz z nia spedza niedziele i wolne chwile wciaz go kocham i liczylam ze wroci , jak wy radzicie sobie z tym ze on jes z inna .... z ta zazdroscia , z uczuciami jakie macie w sobie mnie jest bardzo trudno pogodzic sie z tym ze nagle stalam sie mu obca pozdrawiam was cieplutko

Gość wiolacia789
Uwiez bywa cięzko ja nadal nie poradzilam sobie z tym ...... ale chetnie poslucham rad jezeli ktos potrafi

mysle ze nie stałas sie obca:O...pewnie nadal dla niego cos znaczysz,w koncu byłas jego zona kiedys...ale teraz ma inny obiekt westchnien,to chyba naturalne ze po rozejsciu facet chce sobie ułozyc zycie...tobie po prostu pozostaje zapomniec o nim i pogodzic sie z cała sytuacja....w pierwszym okresie było fajnie po rozstaniu bo kontaktował sie z toba...tak zazwyczaj jest,facet mogł z toba rozmawiac bo cie znał...ty pewnie odbierałas sygnały ze moze jednak cos wróci....ale do czasu,bo pojawiła sie inna kobieta.....wiec nie dziw sie ze zapomniał teraz o tobie:O:O:O proponuje zajac sie soba i powoli z czasem zapomniec o nim..w innym przypadku moze byc zle z toba... ze swojej strony zycze ci powodzenia i silnej woli w trudnych chwilach

Gość trzeba
wyobrazić go sobie jako brudnego zasmarkanego pijaczka- pomaga;)

Gość sekretarka8878
przyznam ze jest mi cieżko ale zyje dalej moze kiedys .... wiem ze to glupie ale .... nadzieja zawsze umiera ostatnia . Najgorzej jest kiedy dziecko jest chore kiedy sa klopoty w pracy kiedy poprostu potrzebuje kogos... przestał sie angazowac do konca mowil ze nie wie co z tego bedzie a teraz powiedzial ze nic z tego nie bedzie bo nie ma miedzy nami tego czegos.... staram zie zyc normalnie zajmuje sie soba i dzieckiem ale czasem to wraca ... szczegolnie ze dzieki dziecku mamy czasem kontakt

Gość sekretarka8878
jak patrze na to wszystko to dziwie sie ze tak dlugo czekam , widze ze nie est wart.... najgorsze w tym wszystkim jest to ze mial takie chwile ze chcial byc z nami zabieral nas ze soba na wycieczki swieta spedzalismy razem i mysle ze te sytuacje namieszaly mi w glowie a teraz kiedy juz powinnam miec to za soba jestem znowu na poczatku drogi w pkt wyjscia

Gość open heart
tez zadaje sobie to pytanie >

Pomysla sobie sekretarko ze skoro doszlo do zerwania juz kiedys, musial byc wiec powod. Pozniej sie z Toba zazyle kontaktowal..pomysl ze nie wie czego chce i jest niestabilny.Poza tym: ona ma inna wiec nie jest Ciebie wart. Mysle ze te argumenty pomoga Ci spojrzec na niego inaczej. Zapomnij o nim, na pewno wkrotce na Twojej drodze pojawi sie nowy, fajny facet powodzenia

Gość sekretarka8878
Mam wrazenie ze go usprawiedliwiam ze ignoruje to ze zrobil nam tyle krzywdy wkoncu dziecko tez cierpi i odczuwa brak ojca . wiem ze jest złym czlowiekeiem ale mimo to kocham ......