Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Ja122_

Opiszcie jak dokładnie wyglądał u Was CZOP ŚLUZOWY

Polecane posty

Gość _Ja122_

czy to jest jakaś kulka? bo już nie raz spotkałam się z takim określeniem, a u siebie zaobserwowałam przed chwilą coś jakby taki dosyć gęsty, mętny śluz, jakby trochę szary z krwią. Czy to może być ten czop?

Tak dokładnie tak wygląda ale nie panikuj poród może się rozpocząć nawet do 2 tygodni od momentu wydalania tego czopu jak zaczną się regularne skurcze to jedż do szpitala

Gość _Ja122_
Dzięki za odpowiedzi:) całe szczęście, że to to, a nie nic innego:) jakoś zawsze widok krwi kojarzy mi się z czymś niepokojącym:( Do tego zaczął boleć mnie brzuch podobnie jak wtedy, gdy mam @. Czy Was może też tak bolał?

Gość fdfdfdfdfdfd
galaretka z odrobina krwi urodzilam po 7miu godzinach od odejscia czopika

Gość _Ja122_
po 7 godzinach???????? Byłam dziś około 11.00 u lekarza i nie ma u mnie oznak porodu, rozwarcia itp. Czy jest możliwość, że jednak urodzę jeszcze dzisiaj???

bardzo często po wizycie u lekarza cos zaczyna się dziać... ja urodziłam 3 dni po tym jak zaczał odchodzić mi czop... :)

Gość fdfdfdfdfdfd
w ktorym jestes tyg ciazy? ja bylam w 38mym

Gość fdfdfdfdfdfd
mnie brzuch nie bolał "jedynie" krzyże

Gość _Ja122_
No to szok:O ale przecież powinnam być gotowa na to skoro na dziś mam termin jednak badania w zeszłym tygodniu i to dziś nie sugerowały, że coś się dzieje, a wręcz przeciwnie...:O Czy te skurcze to jakby takie twardnienie/ napinanie brzucha co jakiś czas?

Gość _Ja122_
Ależ to wszystko tak nagle:O Do tej pory nie miałam żadnych oznak, kompletnie nic dopiero jak wróciłam z tego dzisiejszego badania i zauważyłam ten czop...

Skurcze to coś w rodzaju napinania brzucha trzeba patrzeć na zegarek co ile takie coś się powtarza i czy jest to regularne w czasie jak te odległości czasowe zmniejszają się w szybkim tempie to jak będą co 7 - 5 minut to do szpitala chyba że masz blisko to wystarczy co 3 minuty

Gość _Ja122_
Mam właśnie coś takiego:O ale na 100% nie są jeszcze co 5 minut matko boska nie wierzę, że to może być jeszcze dziś:(