Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegrowiczka pełną gębą

DETREOMYCYNA 2-odparzenie

Polecane posty

Czy moge małej posmarować tyłeczek tym?Jest tak odparzona.Ma biegunkę i pupa w ciagu godziny jest juz cała zaczerwieniona i to pożądnie.Mam bepanthen,alantan ale nic nie działa.Do lekarza nie dam rady iść dzisiaj a muszę jej jakos pomóc.Doradzcie.

Gość qwertyui
a sudocrem próbowałaś?

Nie mam w domu,gdybym mogła wyjść do apteki to poszłabym też i do lekarza.Mam w domu tą maśc i o nia sie pytam.

nie wiem co to jest za masc wiec ci nie powiem.ale czy dzidzia ma biegunke czy poprostu jak pruknie to popusci?moj synek tez tak ma i ja stosuje oliwe z oliwek wtedy jest natluszczona dupunia i splywa kupcia,nie podraznia tak bardzo.ja ciagle tak mam ze swoim synusiem on robi prukajace parzace kupki :(

Detromecyna 1 lub 2 % to antybiotyk w maści i to na zupełnie co innego. Nie drażnij tym pupy dziecka. Idź do apteki kup tormentiol ok 8 zł i jutro pupa będzie jak nowa :) działa błyskawicznie, wszystkie sudokremy i linomagi są beznadziejne. Detromecyna to maść i nie wolno jej używać na odparzenia wiem bo sama stosowałam na trądzik niemowlęcy

Stokrotka o to mi chodziło,wiem ,że on jest na tradzik i myslałam,że może tez pomóc na odparzenie.No nic,musze czekać na powrót męża .Juz go prosiłam o zakup po drodze.