Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreciolaaaaaa

zauwazylam,z ejak facet mi sie podoba, to nie moge z nimnormalnie rozmawiac

Polecane posty

Gość kreciolaaaaaa

jakam sie, przejmujesie tym co mowie, jak mowie. wychodzi mi to strasznie, dlatego tez facet nie widzi we mnie nic ciekawego i koniec. natomiast gdy ja sie podobam facetowi,a on mi tak srednio, to czuje sie swobodnie, gadam itp. to znaczy, ze jestem skazana na samotnosc?

Gość qlladladad
Mam identycznie. Ale to mozna zrozumiec, poniewaz bardzo nam na nic zalezy i zwracamy szczegolna uwage na to co mowimy, az za duza uwage. I boimy sie ze cos chlapniemy i ogolnie bardziej sie denerwujemy niz z kims, kto nas nie interesuje.

Gość kreciolaaaaaa
ale to jest starsznie beznadziejne:O jak facet mi sie podoba, to nie chce go olewac, nie chce mi sie isc szybcko do domu podczas spotkania, zachowuje sie glupio i jestem szcztuczna. ostatanio spotkalam sie z chlopakiem, ktorego t ja podobno intryguje, to smialam sie, bylo wesolo, gadalismy itp i byl lux, nawet posunelam sie do tego stopnia, ze umowilam sie podczas spotkania z nim na spotkanie z kims innym pozniej on zdal mi sprawe, z emoze to trocheniegrzeczne bylo, ale ja po prostu uwazalam,z e 1.5h spotkania styka, a bylo pozno i pomyslalam, ze chce sie spotkac jeszcze ze znajoma a jakz robie to pozniej bedzie juz za pozno. :O chcialabym byc tak samo pewna przyfacetach, ktorzy mi sie podobaja.

Gość kkkklklkl
Też tak mam, jak ktoś mi się podoba to jest kiszka.. A jak widze faceta który nie podoba Mi się to potrafie z nim zajebiście się ugadać..