Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazimierrzzz29lat

Boje sie że ona leci na kase

Polecane posty

Gość Kazimierrzzz29lat

Poznałem niedawno w miare zadbana 30latke,poznaliśmy się na dyskotece 3 tyg.temu prawie miesiac.Jeszcze nie spalismy ze soba.Bylismy w pubie,,kinie kawiarni .Czuje ze jej zależy na kasie bo pyta o moje warunki materialne,samochód prace itp.nie wiem co w tej sytuacji zrobic

no i co ze pyta? tez bym pytala, zeby wiedziec czy 29 latek z ktorym sie umawiam to nie zyciowy przegraniec przypadkiem :O

Gość kocie oczyyyy
to chyba normalne nie? ma sobie dziada i pasozyta wziasc i klepac slodka bide???

Gość Kazimierrzzz29lat
Nie jestem żadnym pasożytem choć nie uważam się też za neiwiadomo kogo, mam samochód,dobra prace mieszkam z rodzicami ale mamy duzy dom i duzo miejsca a rodzice tez kiedys mieszkali z moimi dziadkami dopiero grubo po 30 skonczyli budowe domu swojego

Gość Kazimierrzzz29lat
Nie chciałbym wejść w związek z kobeita dla której liczy sie tylko kasa.Która nie ejst pracowita sama niewiele daje od siebie a tylko wymaga

Gość c.c.c.c.ccaaaaaaaaa
Ty ją też zapytaj o to samo Ludzie powinni się dobierać na zasadzie partnerstwa. jeśli jest gołodupczynią - faktycznie może lecieć na kasę. Ale może sie chłopczyku okazać też, że zarabia lepiej od ciebie.

jezu, nam na forum to na dzien dobry mowisz, a masz pretensje, ze kobieta, z ktora sie spotykasz o to pyta? :O

Gość JacekWarchowskiiii
dla mnie laski które leca na kase to szamty

Gość JacekWarchowskiiii
na kase to leca tylko dziwki normalna kobieta sama potrafi sie zatroszczyc o przyszłosc

Gość cxdfserer4545
Odpowiedz sobie na pytanie: czy jestem nieatakcyjny ? wtedy lecimy na kasę jesli facet jest wartosciowy to moze byc goły jak świety i go kochamy ale jesli jest glupkiem, nudziarzem, zadufanym bubkiem a nie mamy kogos normalnego na oku to lecimy na kase