Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A w moim sercu muzyka gra...

Bo chyba sie zakochalam!

Polecane posty

Pojawil sie tak niespodziewanie, uslyszalam krotkie dzien dobry, podnioslam glowe i swiat mi zawirowal! figlarne spojrzenie, rozwiane wlosy, piegi na nosie to wszystko sprawilo ze sie zabujalam! dzisiaj zadzwonil do pracy, abym sprawdzila cos dla niego chociaz mam nadzieje ze to jest pretekst kontaktu.A moze tak mi sie wydaje...? czekam kiedy znowu sie pojawi, kiedy zadzwoni znowu...Jakie to slodkie uczucie sie zauroczyc!

doprawdy zajebiste :O zapewne minie, jak sie delikwent odezwie

:) szczęścia życzę:) a uczucie - istotnie niepowtarzalne:)

Nie wiem, to takie fajne uczucie sie zauroczyc! chce mi sie smiac, i nawet mam gdzies ze za moim oknem wlasnie pada...Niewazne czy zadzwoni, czy ta znajomosc sie rozwinie...Wazny jest ten moment i oczekiwanie.

Dzieki tixa(:

Bruchka co to jest up...? masz racje, nie wazne jak sie skonczy, liczy sie ta chwila, marzenia...

myallam o urzedzie pracy, skoro pytal czy cos dla niego masz, myslalam, ze chodzi o jakas oferte :P

Pracuje w biurze i tak sie sklada ze on tez ale ktore znajduje sie gdzie indziej wiec wspolpracujemy razem. Juz zdarzylo sie ze zadzwonil 2 razy chociaz to o co pytal mogl sobie sprawdzic sam. Jestem troche powsciagliwa wiec mimo tego ze okazuje ze jestem lekko zainteresowana czekam sobie spokojnie co bedzie dalej...

Mysle ze masz racje- pokaz ze jestes zainteresowana ale nie nachalnie...Zreszta samo zauroczenie jest fajne...

a ja nie wiem co będę podziwiać, bo póki co bezrobotna jestem ;(

Gość a w moim sercu muzyka gra
Brushka jakie kobitki we wrzesniu? ...jestes facetem czy co?

tixa a kim jestes z zawodu?

germanistyke skonczylam, ale u mnie w miescie jakoś bieda z tym :(

Powaznie? i pracy nie mozesz znalezc...? to strasznie dziwne! kurcze blade ale jestem rozkojarzona nawet na robocie sie nie moge skoncentrowac! wiem ze przyjdzie w ten czwartek i mysle w co sie ubrac.Jak tak dalej pojdzie to tez bede bezrobotna(:

oo:D nie życzę, ale wtedy możemy założyć razem jakąś własną firmę;) a w czwartek hmmmm jakoś kobieco, ale nie wyzywająco:)

Dobry pomysl- ja znam swietnie francuski(: poki co rozmarzam sie...Wyobrazam sobie juz ze moze zlamie noge albo wpadnie pod samochod i w ten czwartek wlasnie nie przyjdzie): oj gluuupia jestem! tak wiec mozna pomyslec o niemiecko- francuskim biznesie

ooo, widzisz:D to już coś :) a skąd jesteś? a co do czwartku to nawet tak nie myśl:) no chyba, że przy tobie złamie tą nogę i będziesz musiała mu pomóc :)

Jestem czestochowianka, a ty? ...nic o nim nie wiem, moze jest zonaty i ma 10 dzieci...Ale jaki ma glos! gleboki i cieply! zeby jakos dotrwac do tego czwartku! chyba zaloze czerwona sukienke

:) mówisz, że tak od razu w czerwień;> w sumie czemu nie:) ja z ostrowa wielkopolskiego jestem muszę leciec na trochę, potem bede :) jak chcesz, to się odezwij ;) 5399400 ;)

Wzruszylam sie troche...To takie ciekawe uczucie. Duzo osob nie wie ze wlasnie samo zauroczenie jest piekne i nie wazne czy cos z tego bedzie czy nie. Trzeba zyc chwila i cieszyc sie nia czego ci zycze!

Gość a w moim sercu muzyka gra...
Dzieki habibi! troche sie rozmarzylam! Tixa ok dzieki tylko ze nie mam intern w domu. trzymaj kciuki wiec w czwartek(: