Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ethernet008

Moje samopoczucie jest silnie uzaleznione od tego co robie. Tez tak macie?

Polecane posty

Gość ethernet008

Ogolnie zdaje sobie sprawe, ze na obecnym etapie mojego zycia jestem osoba za malo zdyscyplinowana, za malo pracowita. Jestem studentem. A to o czym mowie przejawia sie tak, ze ucze sie w ostatniej chwili, nie pracuje zarobkowo a sporo czasu poswiecam na przyjemnosci-glownie internet. Jako, ze nie jestem zbyt zadowolony z mojego zycia (doskwiera mi np dosc brak partnerki) po glebszym zastanowieniu sie nad soba doszedlem do wniosku, ze musze po prostu wziac sie bardziej za robote. I teraz kwestia z tematu. Mam tak, ze czuje sie cos wart, pewniejszy siebie tylko w chwili gdy przelamujac siebie cos robie. A jak chocby przez chwile przestaje i robie cos dla przyjemnosci od razu mam ogromne poczucie winy, trace pewnosc siebie i czuje sie nic nie warty. Ktos ma podobnie? Jak myslicie czym to tlumaczyc? Czy juz zawsze tak bede mial? A moze to normalne?

Gość kreciolaaaaaa
bedziesz tak mial, do momentu, az sam sobie udowodnisz kim jestes. widocznie boisz sie, ze powracasz do pkt wyjscia, dlatego lapiesz doly. musisz uwierzyc w siebie.

Gość ethernet008
no twoja odpowiedz to mi wiele nie rozjasnila...

Gość kreciolaaaaaa
to ja juz wole puby zpiwem i ze znajomymi, nic siedzenie przed monioem:O to jets dopiero beznadziejne,takie wirtualne zycie.

Gość kreciolaaaaaa
widocznie jeszcze dluga droga przed toba. rob tak, jak tak sobie umyslis,z tak, zeby bylo ci dobrze i nie czul sie beznadziejnie. lapiesz?

Gość ethernet008
lapie;) czyli moze mi sie polepszy ale narazie musze sie caly czas przelamywac zeby sie dobrze czuc

Gość kreciolaaaaaa
ja tam tez lubie siebie przelamywac:) i tez mi czasem beznadziejnie, jak 2 dni pod rzad siedze w domu, a nie latam.kocham byc zabiegana, spotykac sie z ludzmi i w ogole, wiec mniej wiecej rozumiem twoje bole:)