Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakalakalka

ratunku facet

Polecane posty

Gość kakalakalka

Blagam doradżcie, dwa tygodnie temu facet mowił że kocha, że tęskni, byl cudowny.A teraz mówi że sam niewie o co Mu chodzi, co czuje, że chce odpocząć?? Co to znaczy?? wiem że kiedyś Mnie kochał.. a teraz

Gość kakalakalka
Ale byliśmy razem ponad 4 lata, i bylo cudownie.. nie jest typem ruchacza, znam Go trochę:(

Gość dywoj fote
ile macie lat ile byliscie ze soba? moze sie czegos wystraszyl?

Gość kakalakalka
Ja 22 on 25, razem od ponad 4 lat, było cudownie.. fakt mam cięzki charakter.. ale wcześniej było okej. A teraz ciągle chce przerwy, jest tydzień starania się o Mnie, jest zajebiście, a potem tydzien przerwy i w koło.. Nierozumiem, kiedyś było normalnie:(

to teraz ty zachcij przewry, niech zobaczy, ze nie ma na Ciebie monopolu. nie toleruj takiego zachowania!i w dodatku nie jest to taka pierwsza sytuacja! a moze on poprostu sie juz tym zwiazkiem znudzil. ja tak mowilam mojemu facetowi, gdy chcialam zakonczyc zwiazek, tez bylismy razem 4 lata i nie potrafilam jednym ruchem się od niego oddzielic! tak na raty bylo łatwiej.

Gość fbfb
prowokowałaś go do ciągłego starania się o ciebie?? jak ten wasz "związek" wyglądał?

Gość kakalakalka
Na początku to on się staral, było świetnie. Zabiegał o Mnie, sielanka trwała 3 lata nawet więcej. w pewnym momencie poczulam jak bardzo Mi na Nim zależy, zaczełam się starać, a On odpuścił..Hehe a najlepsze jest to że jak teraz ja odpuszczam, to on biega wokół Mnie jak szalony. Widzi że jego pozycja jest stabilna zlew totalny...