Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smsmmsmsm

CZY KTORAS Z WAS CHLOPAK ZOSTAWIL DLA INNEJ

Polecane posty

Gość smsmmsmsm

mnie po 2letnim zwiazku pare dni temu chlopak zostawil dla innej::( nie radze sobie mam ochote sie zabic,nie przezyje tego:(nie mam sil

Gość _Anka__
Wiesz...zawsze chyba tak jest na poczatku, bardzo boli....nie wyobrazasz sobie zycia bez niego.....przyzwyczailas sie juz do tego ze jest a tutaj nagle odchodzi i kaze Ci o sobie zapomniec...ale dasz sobie rade!!! Musisz w to wierzyc, jestes silna, wartosciowa kobietka, ktora potrafi sobie poradzic....widocznie nie zaslugiwal na Ciebie, nie potrafil docenic, jestes dla niego zbyt dobra....musisz uwierzyc, ze jeszcze wszystko przed Toba i napewno pojawi sie ktos, dla kogo bedziesz jedyna i najwazniejsza. Teraz musisz znalezc sobie inne zajecia, probowac o tym nie myslec, usunac ze swojego zycia wszystkie elementy, ktore Ci go przypominaja, zapelnic sobie czas maksymalnie.....zobaczysz ze z czasem bedzie coraz lepiej...i nie wmawiaj sobie ze cos z Toba jest nie tak, to do nieczego nie prowadzi i nie jest prawda....poprostu niektorzy faceci to zwykle swinie....

Gość smsmmsmsm
ale ja juz napewno nie znajde chlopaka,ciezko mi ufac ludziom a teraz tymbardziej nie zaufam nikomu tak chcialabym zasnac i sie nie obudzic