Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Despotka.pl

Co was wk****a na tym forum?????

Polecane posty

Gość Despotka.pl

Mnie to, że poprawia sie po kimś błędy ktoś napisze gural a pseudo kafe polonistki już piszą " oj oj pisze sie góral, sory ale to takie zboczenie hihihi:)" Rzygam! Ludzie czy będziecie szczęśliwsi, że ktoś napisze bez błedu? A co z dyslektykami? Odrobinę tolerancji:o

Gość fbfb
Mnie wkurwia gdy komuś wydaje się że jest jedyną osobą która wie co inni powinni a czego nie powinni pisać.

Gość jedna z wkur* rzeczy
to naduzywanie buzki : O :O :O Pelno tego

Gość julek dobre to
...orgazm :D:D:D:D

Gość Helena Trojańska i już
Mnie denerwują podszywacze, ponawiacze itp

Gość llllllllllllllllllllllll------
już sie przyzwyczaiłam , do ludzików umiejących tylko wytykać pisownie ;) Nic wnieść sensownego do dyskusji nie umiejąc wiec..;)

Gość tfu ble fuj
heniek podkościelny i jego głupie rankingi

Gość dyslektycy to matoły
nigdzie w świecie nie honoruje się matołów, którzy nie znają własnego języka :O

Gość itubedemialatakiete
mnie wkurzaja podszywy-banalne-ale prawdziwe,chociaz czasem mozna sie posmiac z tych cietych tekstow.wkurza mnie tez sytuacja w ktorej ktos pyta sie o obiektywne zdanie na temat np modelki,fotomodelki,czy zwyklego bachora, i jak wyrazisz sie negatywnie,jestes posadzana o zazdrosc ponadto-stereotypowa gadka, ze wszyscy tu siedzacy to pasztety ;P

Gość llllllllllllllllllllllllll----
do dyslektycy to matoły....jak widać potwierdzasz moją teorie ..przykre ale jakże prawdziwe .

najbardziej wkurwia mnie wyszukiwarka :o bardziej dennej to chyba nie widziałam no i do szału doprowadzają mnie ludzie, którzy nie potrafią używać szarych komórek, a co za tym idzie skorzystanie z google jest ponad ich siły i zadają durne pytania, na które odpowiedzi (o niebo bardziej rzetelne) znaleźli by w 5minut na odpowienich stronach :P i jeszcze wtórni analfabeci :P ja wiem, ze polska to trudny język :P ale jak się go nie zna, to przecież zawszer można skorzystać z autokorekty :P

Gość jedna z wkur* rzeczy
2. pierdolenie w kolko o Naszej Klasie. Przegladaja dziesiatki zdjec obcych ludzi, a potem pisza o tym tutaj.

acha, i literówka to nie jest błąd ortograficzny :P literówka każdemu moze się zdarzyć, ale za to dekoldy, rozumię czy inne perełki wołają o pomstę do nieba :P

Gość lllllllllllllllllllll----
no tak najciemniej pod latarnią:D Dawno szkołę kończyłam ale literówka też była traktowana jak błąd ;) pozdrawiam Pierwotna analfabetka ;)🖐️

o marusia potwierdzam - w tej wyszukiwarce hooja idzie znaleźć :O Wkurwiają mnie jeszcze jakieś spaczone poglądy tutejszej społeczności (nie wiem czy zmyślone, ale raczej nie :o), np. miseczka 75 B to guziki a nie cycki. Biedronka jest dla biedaków i wieśniaków. Ludzie ze wsi to wieśniaki :O:O Miastowe pany się kurwa odezwały :O No i te popieprzone nieudaczniki życiowe, które szukają cudownych recept na zmianę życia, ale ni hooja z niej nie korzystają i któryś rok z kolei jęczą o swoim nieszczęściu No...ogólnie to kocham to forum :D

Gość dodam jeszcze
faszystowskie komentarze. Topiki o Zydach, Murzynach itd Nie znosze tego chamstwa

Gość przenieś się tam
goście z f=23 :O