Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUSANAAAAAAAAAAA

CO O TYM SADZICIE ?????????

Polecane posty

Gość SUSANAAAAAAAAAAA

sluchajcie ... mam male cycki ..70 a eh .. bo jestem szczupla i niska i taka mam figure ... bardzo wstydzilam sie chlopakowi pokazac bez stanika ... zawsze jak sie kochalismy to byl seks w staniku eh ,on wiedzial ze sie wstydze bo sa male ( ale nosze staniki push up z habka i sa wieksze ) ... ostatnio jednak odwazylam sie i sciagnelam stanik ( pod prysznicem) ... dotykal piersi i calowal ... nic nie powiedzial ze male czy cos ... nie wysmial ... jak mu robie loda to jak zlapie sie za moje piersi to raz dwa i sie spuszcze bo wtedy widze ze ma mega podniecenie ... kiedy jeszcze stanika nie sciagalam bardzo chcial zajmowac sie moimi piersiami przed seksem ( calowac po suktach) ale ja nie kazalam .. bo ja nie mam sutkow ;| sa wklesle i nie chca mi sterczec tak jak innym ;( eh .. i dlatego sie tez wstydzilam ;/ teraz sciagam stanik ale on zaczal zapominac o piersiach ;/ ostatnio dlugo ssal i lizal mi sutki ale zobaczyl ze nie staja to sobie odpuscil i do dzis mnie nie caluje po piersiach mimo ze ja lubie ... eh .. jedynie przy lodzie je dotyka a w seksie zapomina .. mam wrazenie ze nie podobaja mu sie eh ;( kiedys mowil ze piersi nie maja dla niego znaczenia ( dlatego wytrzymal 2 lata nie widzac moich piersi ) .... eh czy jemu sie nie podobja? czy po prostu nie kreca go az tak cycki ? bo w seksie strasznie skupia sie na mojej pupie .. sciska ja i caluje .... eh

Gość afsaf
Nie przejmuj się, jak masz drobną budowę, to bardzo dobrze że masz małe piersi, są proporcjonalne do reszty.

Gość SUSANAAAAAAAAAAA
afsaf - mam bardzo drobna budowe bo na 1.60 waze jedynie 42 kg :( i kurcze nie wiem dlaczego moj chlopak tak sie zachowuje :( moze po prostu nie kreca go piersi ,tak jak ikedys mi to mowil ? ale ja to odebralam tak ,jakby mu sie nie spodobaly :(

Gość tak Ci powiem
w seksie piersi kobiece nie są naiważniejsze, ale mają być extra klasa -bo tacy są już zawodowcy . Miłość jednak powinna zwyciężyć mała ;) . Raczej na pewno :)

Gość baqsik
moja panna tez jest szczupła i ma małe cycki i podoba mi sie to zajebiscie. nie kazdy facet lubi cycki wielkosci głowek kapusty dziewczyno :D

Gość baqsik
a co do dalszej czesci. to tak jak bym widział siebie. Ale to nie znaczy ze nie jarają mnie jej cycki.

Gość SUSANAAAAAAAAAAA
tak Ci powiem - to mam nadzieje ze dla niego nie sa najwazniejsze,skoro tak wczesniej mowil baqsik -ale on czesto mnie przedrzeznia na filmach jak laska ma duze cycki a jak ja sie denerwuje to on w smiech i mowi ze ja przesadzam bo on ZartUJE ZEBY MNIE WKURZYC BO WIE ze sie wkurzam ... i mi mowi ze dla niego cycki nie sa wazne,ze kocha mnie taka jaka jetem ale ja mam dziwne wkretki eh :(

Gość SUSANAAAAAAAAAAA
baqsik p no to mam nadzieje ze mojego chlopaka kreca moje cycki ale po prostu nie przywiazuje do nich wagi w seksie

Gość tak Ci powiem
sprostowanie -1 są ważne z uwagi na potrzebę wielu odczuć osiąganych w ten sposób przez kobietę, 2 wzgląd estetyczny samej zainteresowanej , 3 wzgląd estetyczny samego zainteresowanego , 4 dzieci , 5 miłość powinna uzdrowić niewygodną sytuację ...czekam : :)

Gość baqsik
ja ostatnio w sumie tez nie przywiazuje. i ja swojej nie przedzezniam tylko czasem jej mówie np. jak kupuje bluzke ze ta jej nie pasuje bo nie widac tych mikrocycusiów. ale ona sie smieje sama z tego bo wie ze to zarty. nawet sie cieszy ze ma małe bo mówi ze na starosc nie bedą jej sie konczyłe miedzy pipą a pępkiem:D

Gość jeszcze mała refleksja
więc jenak całe życie widzę tylko idealne piersi - farciasz ze mnie

Gość mała refleksja korekta
więc jenak całe życie, widzę tylko idealne piersi - farciarz ze mnie - trzeba długo "filtrować" i koniec zagadki.

Gość czy to nie Ty zakładałaś topic
topic osttanio i swoje foty wrzucałaś?;) bo wydaje mi się, że to Ty;)

Gość czy to nie Ty zakładałaś topic
poza tym facetów krecą piersi i nie ma ani jednego na ziemi, ktorego by nie kręciły i dla którego nie byłby ważne, Twoj facet po prostu nie chciał Ci robic przykrości bo wiedział, że masz na punkcie cycków kompleksy i dlatego "poszedł" i inną stronę, czyli w pupę:p Ja znowu mam ten probem, że mi sutki non stop stoją;)

Gość o leluuu
oj mam taki sam problem. mam małe cycki a mój chłopak woli większe. też nosze push upy i nie pokazuje mu się bez stanika. Nie pozwalam mu ich dotykać nawet przez stanik,bo czuć tylko poduchy i wstyd ;//

Szanowne laseczki - zmienić chłopaka jak mu się nie podobają małe - wielu facetów - np ja - uwielbia maleńkie piersi!!