Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boganiebyłoiniebedzie

też chce tak wymiatać tyłkiem !!!!!

Polecane posty

Gość costa wcale nie prosta
Idz na lekcje do Twini_świni !!! Ona tańczy 1000 x lepiej niż dziewczyna z filmików. :P

Gość hjfgnnnnnnnnnnnnnnnnb
Oj olejmy ją ;D. Też podoba Ci się jak ta dziewczyna tanczy :)?

Gość costa wcale nie prosta
Na pewno potrafi się ruszać. :)

Na tym filmiku, którego link podałam wcześniej znowu ona powtarza ten 'mój' krok w 2.27 minucie i tak do 2.31 min. :):) Bossska ;D.

moim zdaniem beznadziejna jest :O rzeczywiście strasznie rozkracza nogi, kretyńsko to wygląda. i nie, nie jestem zazdrośnicą.

Gość kocham kafeterięeee
żeby tak kręcić tyłkiem trzeba mieć tyłek, a teraz dziewczyny robią z siebie wieszaki

powiedzmy że mam wystarczający ;D. jak się chce to się potrafi ;].

Gość Twini_mini
wreszcie ktos normalny witaj integral :) widac, ze te dziołszki tutaj nie maja pojecia o zgrabnych ruchach i sie podniacaja takim ruszaniem dupa 500razy na minute

Gość kocham kafeterięeee
to pokażcie co to są te piękne ruchy' ps: facet raz może wypić wino z kobietą i powie, że mu się podobało, ale zawsze lepiej wspomni poniewierkę z wódką i kumplem :P tacy są faceci.

Gość Twini_mini
w przeciwienstwie do takich szmatek jak z filmiku, nigdy bym sie nie ponizyla, zeby umiescic taki filmik z moim udzialem, wiec zobaczyc mozna tylko na zywo:)

Gość kocham kafeterięeee
a kobiety, które wierzą, że jest inaczej są naiwne. Facet to faet, kobieta to kobieta.Kobieta jest subltelna, facet to samiec i koniec. Normalne, że powiedzą wam, że jest inaej, ale to tylko takie gadki, jak gadki kobiety alkoholika "on się zmieni".

Gość Twini_mini
wiem ze faceci to swinie, a wyjatki tylko potwierdzja regule, tylko co ten taniec ma wspolnego z facetami? :o

Gość kocham kafeterięeee
znajdź w internecie, to porównamy. Tak samo jak wszscy faceci fantazjują o innych kobietach, może nawet twoich koleżankach - tak samo będą się ślinić na ten taniec.

Gość ehhhhh
o zesz kurwa te laseczki niezle sie ruszaja ale wszystko do opanowania kobity, trzeba cwiczyc cwiczyc a cel w zasiegu reki, a jak bedziecie gledzic tylko i sie zachwycac to zadna z was sie nie obudzi z takimi umiejetnosciami no i ktos spotrzegawczy podkreslil ze trzeba miec czym krecic:P

Gość Twini_mini
wiesz, nie mierz wszystkich jedna miara, to ze twoj sie slini na widok innych nie znaczy, ze kazdy A moj pewnie by mu sie podobalo jak by laska fajnie tanczyla, biore to pod uwage w koncu to tylko facet, ale napewno nie jak ta, bo na dyskotekach polowa tak tanczy, dodam, ze gorsza polowa O wiele lepsze sa takie kobiece, kocie ruchy, a nie rozkraczanie sie jak dziwka

Gość green apple
kobiece, kocie ruchy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D padłam! normalnie laska na poziomie joli z big brothera :D

Gość anjaa
Laseczka bosko tańczy, widziałam już ze 100 razy ten filmik i za każdym razem kwiczę z zachwytu :P Bomba! Wydaje mi się, że ten taniec ma jakąś nazwę (wywijanie tyłeczkiem :P), tylko nie mam pojęcia jaką. Wie ktoś?

Gość Twini_mini
ja tak wywijam,ze spod spodniczki kutas mi sie wychyla

Gość Twini_mini
i jądrami kółka w powietrzu zakreslam,czasm strzelę mega bąka i moj men zaczyna sie dusić i wtedy wywala ten jęzor

Gość Twini_mini
za to twoje podszywy sa na poziomie :o jesli nie potrafisz zrozumiec co znaczy kobiece kocie ruchy to wspolczuje, no fakt dla ciebie taniec to przeciez rozkraczanie sie jak do kopulacji, wiec skad mozesz wiedziec co to kocie ruchy

Gość Twini_mini
kto chce popatrzeć jak tanczę i wywijam pisiorem ?ee?

Gość biedronkaxxxxxx
wy sie nie podniecajcie tylko powiedzcie jak to zrobić!!!!to można wyrobić w sobie? jak? ćwiczeniami? jakimi? Aaaaaaaa ona to wypracowała czy tak od zawsze miała ja czuje sie jak drewno :( jak bym bioder nie miała dziewczyna właśnie powinna mieć to coś eh chce to umieć!!!!musze!!!

Dziewczyna nieźle wymiata i ma niezłe ciało, ale tanczyć to ona nie umie. Taniec nie polega na kręceniu i potrząsaniu tyłkiem na rozkraczonych nogach. Jest jeszcze kilka innych elementów... Momentami nawet gubi rytm. Do tańca jej jeszcze daleko...