Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuZ NiEwiEm Co zRoBic

KTO POMOZE W WYBORZE SZKOLY???????

Polecane posty

Kto pomoze?? MAm problem...po wakacjach idę do nowej szkoly.Jest to szkola fryzjerska wiec warunkiem przyjecia do niej jest to ze musze przez wakacje chodzic na praktyki.Nie chce na nie chodzic,bo po pierwsze szkoda mi na to wakacji a po drugie bylam juz na jednych praktykach i dziewczyny w zakladzie byly bardzo chamskie niczego sie tam nie nauczylam.Teraz coraz czesciej mysle ze nie chce isc do tej szkoly ale juz chyba za pozno:(.Jestem bardzo dobra z niemieckiego i babka od niemca powiedziala zebym poszla do szkoly jezykowej bo jezyk obcy mi sie przyda.Juz niewiem co o tym myslec.Kto cos poradzi?To bardzo wazne dla mnie

???

Gość andrea21
oj tu nie będę oryginalna i powiem ze to musi być twoja decyzja. jesli się zdecydowałaś na fryzjerstwo to pewnie cię interesuje/interesowało, nie wiem bo nie siedzę w Twojej głowie. trzeba bylo złożyć papiery na germanisykę skoro czujesz się dobra z tego,. ale nic straconego, możesz to zrobić za rok. pozdrawiam izyczę owocnych przemyśleń:)

Gość jeśli chcesz
zostać fryzjerką to da się przeżyć brak wakacji

no wlasnie teraz tak czuje ze chyba juz nie chce byc fryzjerka :/ wczesniej mnie to interesowalo a teraz to dlugie stanie codziennie po kilka godzin ....

Gość wybierz niemiecki
JESZCZE NIE WSZYSTKO STRACONE:)

Gość ale sam niemiecki na nic jej
sie nie przyda. a tak moglabys pracowac jako fryzjerka w niemczech

Gość wybierz niemiecki
to moze jako tlumacz heheeh duzo bys zarabiala:D

Gość elo elo
jak nie wiesz co Cię interesuje, to najlepiej idź do ogólniaka na profil ogólny :P masz dylemat moja droga, ja już w gimnazjum wiedziałem że chcę iść do liceum ekonomicznego a teraz ekonomia na uniwerku :) powodzenia :)

Chcialabym isc na niemiecki ale moi starzy sa przeciwko temu bo mowia ze musze miec zawod chcialam tez isc do liceum ale sie nie zgodzili bo powiedzieli ze po liceum nic nie będe miec .