Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosieńka56476784

Jakie macie auta kobietki?

Polecane posty

Gość zosieńka56476784

Witajcie! Mam problem z wybraniem autka i zakupem. Nie wiem już co chcę i wogóle... Nie mam z kim kupić nawet tego auta. Przecież baba sama nie pójdzie kupić auta tak jak chleba. Chcę Was zapytać jakie autka posiadacie i powiedzcie coś o nim, opinie itd. Może coś mi się spodoba i zacznę się tym interesować. Dziękuję już za wszystko :)

Gość wielkopolankaa jam ci
toyota avensis rewelacja polecam

Gość I warto
Mam Forda Fiestę 1,3. Ale specjalnie nie polecam. Za ciężki i zbyt słaby w przyspieszeniach. Tzw. krowa. Na dzisiejsze zapchane drogi za wolny. Nissan Micra osiągi ma może lepsze, ale jak dla mnie jest za głośny w środku

Gość zosieńka56476784
Myślę że tak do 20 tyś. Choć jeszcze nie na 100%.

Gość comtessa
nie polecam dużych samochodów, je jeżdżę właśnie takim wielkim smokiem i mam czasem okropne problemy z parkowaniem, dzisiaj np. musiałam poprosić obcego faceta, żeby mi zaparkował bo ja nie dałam rady, tak mało miejsca było :o żenada. Kup sobie coś małego i zgrabnego.

Gość zosieńka56476784
Wiem. Wiem, że chcę coś małego, zgrabnego i nie niskiego. Ale jak ja sama pójdę czy choćby pojadę gdzieś i kupię auto? Wy miałyście pewnie pomoc, od kogoś. Czy jest może kobietka która sama musiała kupić sobie auto tzn. obejżeć je zewnątrz i wewnątz, jadę próbną "przeżyć" i pojechać do mechanika i tam pozałatwiać wszystko?

Gość comtessa
a nie masz ojca, brata, wujka, kolegi, doświadczonej koleżanki? Nie wierzę, że nie znasz nikogo kto choć troszkę nie zna się na samochodach. Poza tym dla własnego dobra idź z jakimś mężczyzną, sprzedawca widząc samotną, nieobeznaną kobietę, wciśnie ci największy kit.

Gość superego
kurcze, ze tez ludzie nie sa w stanie NORAMALNIE odpowiedziec. tylko jacyc popraprancy, co siedza na forum calymi dniami i sieja prowokacje, bo nie maja co zrobic ze swoim szarym zyciem. porazka. zosienka pozdrawiam Cie :) tez rozgladam sie za jakims niedrogim kobiecym autkiem, ale wybor jest tak ogromy, ze nie wiem na co sie zdecydowac. mowie o wygladzie zewnetrznym, bo o parametrach technicznych nie mam bladego pojecie :P

Gość ja jezdze BMW 320 diesel
ale to nie jest tanie auto. Juz nawet nie chodzi o kupno, ale utrzymanie nie jest tanie...chociaz ja wrecz kocham swoj samochod :D A tak do 20 tys. to sama nie wiem...Uwazam, ze niemieckie samochody so dobre, wiec moze cos w tym kierunku? Zaraz pewnie jakis pan znawca na mnie naskoczy i mi zacznie wrzucac, ze japonce najlepsze. Otoz przed moja BMeczka mialam Nissana Almere i wiekszego gowna swiat nie widzial. Szczerze odradzam!!