Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnadziewczynka

8 osób zgineło

Polecane posty

Gość smutnadziewczynka

słyszeliscie??az mi sie płakac chce :(:(:( a nigdy tak nie miałam :( nawet icj nie znam :(:( to straszne 6 młodych ludzi :( ktorzy mieli całe zycie przed soba :( oraz to małżenstwo :(:( dlaczego bog jest taki okrutny :(:(:( płakać mi sie chce bo moj chłopak jezdzi jak szalony równiez kilka razy juz mial małe "stłuczki" dlatego bardzo martwie sie o niego :(:(:(:( niestety niekotrzy nie zdaja sobie sprawy z tego jak kruche jest zycie :(:(:( byłes i cie nie ma :(:(:( to straszne :(:(:(

ja plakalam jak glupia jak Arek Gołaś zmarl:( a przeciez go nie znalam ja trenowalam siatkowke, wiem ile ten sport daje, ile granie w druzynie daje:(

Gość elo elo
daj link :>

Gość smutnadziewczynka
kazda smierc boli :(:(:( ale wypadki drogowe sa straszne :(:( sama mam egzamin za 2 tygodnie i mam nadzieje ze zdam :)

Gość smutnadziewczynka
gdzies na onecie pisze :(:(:(: ci ludzie wracali z wakacji ci młodzi a to małzenstwo to nie wiem :(:( ale wina tych młodych

Gość Oblech
Tu nie ma co płakać. Ziemia jest przeludniona. Natura dbając o jako-taki stan równowagi po prostu eliminuje zbędne osobniki. W tym przypadku przy pomocy ich głupoty :P

Gość uyjuk
płakać mi sie chce bo moj chłopak jezdzi jak szalony równiez kilka razy juz mial małe "stłuczki" fajnego masz chlopaka, tylko patrzec az kogos usmierci

Gość smutnadziewczynka
no ale wiesz jacy są faceci!! szczegolnie młodzi!! ja mu nie przemowie do rozsadku ze mna jak jedzie to stara sie jezdzic normalnie a jak z kolegami sie wozi to słyszłaam tylko co wyprawiają za kierownicą :(:(:(

ja mam kolege ktory nie ma ubezpieczenia na samochod, a rozbija sie niezle wyprzedza, jezdzi nieostroznie raz do pracy jechalismy na 6:00 rano i troche za pozno wyjechalismy to po autostradzie jechal po poboczu zeby zdazyc ale mimo wszystko wypadku nie mial, i nikogo nie zabil ale to zawsze do czasu

Gość smutnadziewczynka
ja lubie szybką jazd ale bez przesady :O