Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale bołało dzisisaj

czy poród boli tak samo jamo jak...badanie ginekologiczne?

Polecane posty

Gość ale bołało dzisisaj

tylko sto razy dłuzej

hm.Mnie badanie ginekologiczne wcale nie boli :) Może zmień lekarza? :)

Gość dobrze by było
mnie badanie ginekologiczne wcale nie boli , moze twoj lekarz to jakis rzeżnik - radze zmienic gina ( i nie mysl ze kobieta moze byc delikatniejsza - one bywaj duzo gorsze ( mniej delikatne ) niz faceci ginekolodzy .. A porodu nie da sie do niczego prownac . Najpierw są skurcze przypominajace bole miesiaczkowe tyle ze 1000000 razy mocniejsze a potem skurcze parte jakbys robiła kupe ( tyle ze masz wrazenie ze ci rozerwie tyłek ) wydaje ci sie ze zaraz zrobisz kupe no i to bole 100000000 razy silniejsze . Radze zrobic przed porodem lewatywe .

Gość fiziak150
A mnie badanie ginekologiczne boli zawsze bez względu na to kto mnie bada:( Natomiast badanie szyjki macicy, to już w ogóle jakiś koszmar:O

Gość ale scie mnie nastraszyły

o żeby poród bolał jak badanie to nic tylko dzieci rodzić :)

mnie badanie ginekologiczne bolało tylko podczas samego porodu.......a poród to....brak słów ból nie do opisania....no ale szybko sie zapomina..... jakieś pół roku ;)

Mnie badanie ginekologiczne zawsze boli (i tu nie chodzi o lekarza). A bóle miesiączkowe mam straszne, nie moge chodzić...praktycznie siedze non stop w domu bo mi się słabo robi, więc nie wyobrażam sobie porodu sn skoro skurcze są o wiele bardzij bolesne - jak dla mnie horror.