Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna N

faceci są pojechani na maxa

Polecane posty

Gość panna N

pare miesiecy temu poznałam faceta bardzo mi się podobał i on też zachowywał sie tak jak bym ja mu się podobała po 2 mc zastanawiania się cz y on chce mnie czy nie zdobyłam sie na odwage i zapytałam czy pojdzie ze mną do kina po tygodniu !!!!!!!!!!!!! mi odp że nie bo ma stałą kobiete itp że może byc moim kolegą i żebym się jeszcze kiedyś do niego odezwała bo chce byc moim kolegą a ja mu na to spoko sory nie wiedziałam nic sie nie dzieje nie potne sie z tego powodu po 4 dniach on az do dzis prawie codziennie ogląda moj profil na NK !!!!!!!!!!!!!!!!! pytam po co może ktos mi powie ????

Gość MysZeLEkk
Skąd ja to znam!! kolega mojej siostry miał podobne zagrania chociaż ja wiedziałam że ma dziewczynę. A jakby tego było mało to chłopak mojej siostry też jest dla mnie baardzoo miły. Debile xD

Wielka sprawa to juz nie mozna z ciekawosci sobie popatrzec na profile innych? Trzeba miec koniecznie jakis podtext?

Gość Oblech
Buahahahha :D

Gość iiiiiiiimmmm
ale z ciekawości można wejść raz lub dwa, a jak codziennie to robi, to chyba ma jakąś obsesje:P

Gość panna N
ale skoro facet przrz prawie 30 min mówi mi że mnie nie chce bo ma inną i się ze mną do kina nie umowi itp a dodam facet ma wiecej niż 25 lat to co przyjaciela chce zgywać pożal się boże po co ???!!! dodam że raz jak tak oglądal to mu coś napisalam na poczte ale to bylo jeszcze za nim mi opowiadal że nie chce ze mną być !!!!!! spoko nie to nie zachowywał się jak by był zainteresowany to zaprosilam pomylilam się ok mowie mu ze spoko on żebym się odezwała ok ale po co tak się zachowywać

Gość panna N
dokładnie prawie co dzieńnie i tak o podobnej godz i nie ważne czy mam nowe foty czy nie bo jak by chciał te foty zobaczyć ok ale tak często no nie wiem może on się serio przy tych fotkach spuszcza nie wiem fakt ja pare mc wczesniej też go oglądałam ale jak mi powedzial że nic z tego to skończylam znajomość

Gość panna N
może jeszcze ktoś sie wypowie

Gość prawdaz
moze chce Cie na wszelki bo z panna mu sie ostatnio nie uklada?

Gość dobreeeeeeeeeeeeeeee
he he są pojechani to fakt

Gość ejbisi
Myślę że ta hipoteza z waleniem konia jest najbardziej prawdopodobna :P

Gość dobreeeeeeeeeeeeeeee
o tak ja też tak myśle