Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IWONA16

przebarwienia

Polecane posty

Gość IWONA16

Mam brązowe przebarwienia na czole i policzkach. Może polecicie mi jakiś dobry krem, który je rozjaśni. Brzydko to wygląda. Niedawno urodziłam dziecko, w czasie ciązy i po niej stosowałam krem opalający. Zastanawiam się czy to z tego powodu zrobiły mi się te przebarwienia. Jeśli ktoś poradził sobie już z takim problemem, piszcie.

ja od kilku dni stosuje Neostrate HQ Zel. Mozesz kupic na necie w sklepie bio-medic (wygooglaj). O efektach nie napisze, bo za krotko uzywam, ale opinie na internecie sa swietne, podobnie mojej dermatolog. Ja rowniez mam silne pzrebarwienia na czole i policzkach. Jedno co moge Ci doradzic, idz do dobrego dermatologa, Twoje przebarwienia to naj prawdopodobniej efekt burzy hormonalnej w czasie ciazy .. to sie czesto zdarza. Od samoopalacza natomiast nie mogly powstac przebarwienia. Moje to natomiast efet pigulek i slonca ... wiec moze i sposoby leczenia sa inne. TO co moge Ci juz na dzien dzisiejszy powiedziec: przebarwien raczej sie nigdy juz nie pozbedziesz ... mozesz je znacznie rozjasnic, ale male jest prawdopodobienstwo ze znikna calkowicie. Po drugie, uzywaj bardzo wysokich filtrow: sun-blockerów (spf powyzej 50). i zadengo opalania ani na solarium ani na sloncu ... przynajmniej sie nie powieksza.

Gość tak se myslę że
Polecam algi wybielające na przebarwienia -do zakupienia u kosmetyczek na allegro -ps tylko czytaj komentarze. Polecam sprzedawcę o niku SuperSpa