Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona......

bidet u ginekologa - czy korzystacie

Polecane posty

Gość zaciekawiona......

hej dziewczyny, pytam z czystej ciekawości - czy jak jesteście u ginekologa i jest tam dostępny bidet w gabinecie za jakąs kotarką bądź drzwiami to czy korzystacie z niego przed badaniem, nawet jak umyłyście się w domu przed wyjściem??

Gość zaciekawiona......
?

Gość mada rożanska
ja sie nie spotkałam, zresztą ogólnie jestem czysta, myję się, noszę husteczki wilgotne. A przez taki bidet to on sugeruje że kobiety to jakieś syfy z serem w pipie bez przesady

no nie przesadzaj nie z serem w cipie jak ktoras po pracy idzie do gina to dobrze ze takie cos jest chociaz ja sie nigdy z takim czyms nie spotkalam zwykla lezanka i parawan, ot wszystko w gabinecie do toalety nawet na korytarzy nie wchodze bo drzwi sie nie zamykaja, nawet sie nie domykaja:o

Spotkałam się z tym w gabinecie bardzo starej daty. Z karteczką nad bidetem "prosimy nie oddawać moczu" :DTylko brak pomyślunku, bo nawet nie było się czym wytrzeć... Nie skorzystałam, bo świeżo po kąpieli z domu wyszłam.W nowszych gabinetach nigdy się z tym nie spotkałam.

Gość sarunka
byłam kilka razy prywatnie i faktycznie zapłaciłam troche za wizyte,był bidet i nawet prysznic, umywalka i waga:)

Gość ja chodze zawsze
prywatnie do gina. jest bardzo ladnie i do przebrania jest osobna lazienka, do ktorej sie wchodzi z gabinetu. tam jest kibel, umywalka i wlasnie bidet. oczywiscie tez papier toaletowy i reczniki jednorazowe:p nigdy tam z bidetu nie korzystałam, bo zawsze przed wyjściem się myję.

Gość pacjentka28
ja własnie byłam wczoraj u gina i pierwszy raz sie z tym spotkałam ale nie skorzystałam bo wczsniej uzyłam husteczek nawizlających i nie czulam takiej potrzeby a co najlepsze ze to było w przychodni a nie prywatnym gabinecie

Gość akna1
Ja chodzę do ginekologa prywatnie. Na poczekalni jest łazienka w której znajduje się bidet, a nawet mokre chusteczki. Nie ma łazienki w gabinecie i to jest plus.

Gość gość
Ja chodzę prywatnie. W pomieszczeniu do rozebrania jest bidet, umywalka i kibelek. Są ręczniki jednorazowe i płyn do higieny intymnej. Ja korzystam. Bo nawet przez te 40 minut drogi do lekarza może polecieć trochę śluzu i już nie czuję się świeżo.

Gość gość
Chodze prywatnie,koszt 240zl. Z poczekalni jest wejscie do wc,jest tam kabina prysznicowa,wc, bidet,plyn do chig int,recznikow papierowych pod dostatkiem.

Gość gość
Nie powinno się unikać by nie mieć styczności z czymkolwiek.W gabinetach lekarskich i szpitalach to wylegarnia groźnych wirusów i bakterii.Dlatego Zawsze mam przy Każdym badaniu cipki jest mąż widzi sterylnosc by nie doszło do zakażeń.Wspieral porody lepiej traktują pacjentke gdy jest świadek.

Gość gość
Hahaha, teraz tu się udzielasz, zboku, na ERO cię ostatnio zj***li równo :D

Gość plszenka
Miałam przyjemność skorzystania z biobidetu przed i po wizycie u mojego ginola, to były ciekawe doznania. Panel po prawej stronie, była funkcja TURBO ale nie wciskałam bo jakoś się trochę bałam. Sama się zastanawiam nad kupnem trochę innego modelu: SUPREME BB-1000 z pilotem na ścianę. Fajniejszy design.

Gość gość
U obecnego gina nie ma ale u poprzedniego by bidet w toalecie na przeciwko gabinetu