Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenne

MOJ BYLY STRASZY MNIE PO NOCACH

Polecane posty

Chcialam wam opisac wczorajsza noc. 2 w nocy dzwoni moj tel jakis koles z zastrzezonego pyta co u mnie i gdzie jestem. Siedzialam z obecnym chlopakiem w domu. Nagle uslyszelismy otwierajace sie drzwi na dole i kogos popierdalajacego po domu. Gdy zeszlismy na dol drzwi wejsciowe byly uchylone i znow zadzwonil tel.gluchy telefon...slychac sapanie...na koncu cos w stylu kajmana..takie chrapniecie. Szybko sprawdzilismy wszystkie miejsca w domu zamykajac okna i drzwi. Mama pytala czy to my przed chwila bylismy na dole bo slyszala jak ktos przebiegl przez dol. Po kolejnym gluchym tel. historia sie powtarza.Dzis rano okazalo sie ze drzwi od garazu byly OTWARTE ale ja osobiscie je zamykalam. czyli ze ktos napewno w domu byl. Mysle ze to moj byly chlopak poniewaz od czasu gdy z nim zerwalam grozi mi ze mnie zabije jesli bede z kims innym. Co otym myslicie?

Gość tez baba
Zmienić zamki i zgłosić na policję.

Gość Ojojojojojojojojoj
Zgłosić to i zmienić zamki

Gość tez baba dobrze radzi
zmienić zamki i pójść na policję

Gość kinggggggggggggga
a gdzie jest Milicja?

Gość miaaaaaauuuuuuu
Policja nic Ci nie pomoże niestety...wynajmij 3 łysych karków z okolicy i daj namiary na kolesia zeby mu spuścili wpieeeerrrrdoll taki jak mu się należy to się palantowi odechce głupich zartów.I uważaj na siebie bo takim świrom różne rzeczy do łba przychodzą.

to ze zmienie zamki nic nie pomoze skoro on wydzwania ciagle po moich znajomych mowiac ze mi cos zrobi. a co do policij to nie mam 100% pewnosci ze to on... ale kto inny..?

racja policja nic nie da. ale co ja mam zrobic skoro on naprawde wogole nie daje mi spokoju zmienilam nr i tak go zdobyl. przesladuje mnie na kazdym kroku

Gość slomka fioletowa
to wy w nocy macie pootwierany dom ze ot tak kazdy tak sobie moze wejsc??? cos mi zajezdza prowokacja

Gość slomka fioletowa
naogladala sie filmow i teraz chce w bambuko robic hahah nie wiem czy dziecko by uwierzylo w to co ty napisalas idiotko haah jakis obcy gosc wszedl sobie do domu o 2ej w nocy i popierdala po calej posesji hahahahah. zal mi cie dziecino

brama jest wysoka byla zamknieta...a dom zazwyczaj byl zamkniety ale wczoraj nie bo zostawilasmy otwrte bo brat nie mial klucz do domu

Gość slomka fioletowa
tak jasne, a świnie latają

nie obcy bo bylam z nim 2lata. ale to zdazylo mi sie pierwszy raz... wczesniej niczego sie nie balam bo grozil tylko przez tel a teraz naprawde to sie zaczyna chore robic

Gość slomka fioletowa
i akurat ten twoj byly spajder men wiedzial ze twoj brat nie ma akurat w ten dzien(noc) kluczy i wparowal na posesje hahahaha kurcze nie umiesz nawet sciemniac to sie nie sciemniaj, nawet na bajkopisarke sie nie nadajesz bo i tam trzeba troszke wprowadzic prawdopodobienstwa

to niby qrwa po co mialam sobie to wymyslic??? bo co nudzi mi sie? dla mnie to nie jest zabawne

slomko jebana wez daj spokuj bo naprawde przesadzasz tak wymyslilam to sobie... ZASTANOW SIE TROCHE.

Gość slomka fioletowa
lenne jebana to ty jestes analfabetko, zamiast wymyslac scenariusze z tanich filmow amerykanskich zajmij sie czyms pozytecznym a najlepiej slownikiem ortograficznym bachorze neostrady hehe a jelsi to prawda w co nie daje wiary to twoja rodzina musi byc tak samo zjebana jak ty zeby zostawiac drzwi i brame otwarta pojebusie

wez spierdalaj. a twoja stara to chuj i leczy sie u doktora etkera. tu chodzi o moje problemy nie twoje palancino takze ssij.

Gość jaka agresja
:D spoko loko

Gość slomka fioletowa
to wypierdalaj z tymi problemami do piaskownicy lachociągusie pospolitusie

palancino i brama byla zamknieta. matka cie nie kocha a ojciec tylko w nocy

to ty stad wypierdalaj bo chyba ci sie nudzi palancino pierdolona!!!idz sobie pobiegaj

Gość Damy z kopertówką sie żrą
oplułam monitor :D :D :D

Gość pomys i zrob to
to dzrzwi zamykaj i tyle, zmien numer telefonu nie umisz tyle???

Gość slomka fioletowa
a ciebie za to kocha i w dzien i nocy :twoj stary co nigdy nie odmowi czarnej dorodnej paly i sasiad zdzicho ktory jak cie dyma w tylek kaze byc cicho!!!

Gość slomka fioletowa3333333333
kocha cie mama?? --- to cie w huja robi:P

Gość hahahahaa
okazalo sie ze swoje rodziny znają xD Ludzie uspokujcie się