Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze sie szkola nie zaczela

bezposrednie dzieciaki

Polecane posty

jeszcze sie szkola nie zaczela, a na nk dzieciaki z klasy, w ktorej mam byc wychowawca, wysylaja mi zaproszenia. bo w szkole dowiedzialy sie, kto bedzie wychowawca. wkurzylam sie. ja rozumiem - wyslac zaproszenie w ciagu roku szkolnego. ale juz teraz? weszlam na profil jednej z osob co wyslala zaproszenie a tam juz gotowy profil tej mojej klasy (jeszcze sie szkola nie zaczela heh) a na forum tej klasy wpis: kto bedzie wychowawca? odp: taka mloda blondyna. jakie nazwisko? odp: K..., takie smieszne he he. Wqurwilam sie powiem wam. no nic - trzeba nabrac dystansu. mlodziez idzie z postepem. zobacza we IX ...

Gość jjjweejerrrrrr
młodzież jest coraz bardziej wyszczekana i zbyt pewna siebie. Wyluzuj, na pewno klasa będzie OK.

Gość alicjaaaaaa
a jaka to szkoła? podstawowa czy gimnazjum?

Gość MarJa31
bez kitu!!! ja też jestem nauczycielką, i też już mi nowy rocznik zaproszenia wysyła:O nie znam człowieka, a tu już podliz;p gdzie uczysz??? ja w gimnazjum, ale się staram o prace w LO, bo w gm momentami mnie nerwy biorą i nie ręczę za siebie;)

Gość zgłoś profil tej osoby do usun
ięcia i podaj powód że ktoś się podszywa pod nią :D

ucze w sredniej. w gimnazjum uczylam ale to nie dla mnie. gowniarze. wytrzymalam rok i poszukalam sredniej. ale pierwsze klasy to gowniarze przeciez, 15-16 lat. czego tu wymagac. sprowadzi sie ich na ziemie. podlizywanie sie dziala na mnie jak plachta na byka. w klasach maturalnych jest luz - maja wiecej lat, umie sie wiekszosc zachowac. choc tez zdarzaja sie teksty, ze czlowieka zamuruje. ale mloda jestem, moze dlatego

a to w tym zlego ze mogliby poczekac do wrzesnia. tyle powiem ja przyjmuje uczniow do znajomych, nie mam z tym problemu. jedynie usuwam komenty pod zdjeciami ... jak sa zbyt lubiezne. no ale teraz sie wkurzylam, bo dziolcha wyslala zaproszenie i napisala pani Aniu cos tam cos tam. pani Aniu??? jeszcze nie zaczelam z nimi wspolpracy heh. fajna ta mlodziez teraz. z kazdym najchetniej na ty by przeszli

i potem się dziwic ze nauczyciele nie są zbyt lubiani... patrzac na te wypowiedzi ciesze sie ze nie mam takiej nauczycielki... na sile chyba ktoś Pania zmusił do tej pracy

Gość Pani Aniu kochana
się Pani nie wkurwia, zamiast na naszej klasie możemy na Cafe popisać :classic_cool:

nie no spoko - ja jestem czlowiek-luzak. uczniowie mnie lubia. tylko rozumiesz - bez przesady. jeszcze sie szkola nie zaczela!!! a druga sprawa jest taka, ze uczniowie przychodza do mnie ze wszystkim, kiedy im sie cos nie podoba to wala prosto z mostu: tyle ze nie ma zwrotu pani Aniu. nie ma i juz. jakies zasady sa, m.in. taka

Gość Pani Aniu kochana
czekam też na pierwszą wspólną wycieczkę - takie stare lachony mnie kręcą - Karole z I gimn.

Gość zainspirowana tym tematem
odnalazłam forum mojej przyszłej klasy... masakra :O

u mnie to się nauczyciele ciesza jak ktos przyjdzie z problemem nie marudza i bardzo chetnie pomagaja

szokująca wyowiedz - ale to chyba lepiej jak się poznaja wczesniej nawet przez pare wiadomosci na nk i relacje beda ok .Zaproszenie od przyszlych ucznow raczej mozna przyjac

"u mnie to się nauczyciele ciesza jak ktos przyjdzie z problemem nie marudza i bardzo chetnie pomagaja" oj Boze przeciez napisalam ze do mnie przychodza ze wszystkim. wiem kto z kim, ile, gdzie, jaka sytuacja ... a jeszcze nigdy nie bylam wychowawca. mowia czasem: gdyby inni tacy byli z wieloma absolwentami jestem na ty. do tej pory pisza, co tam slychac. chcialam tylko powiedziec, ze mlodziez coraz bardziej bezposrednia. na to trzeba uwazac. nie ma co byc ich kumplem. to sie msci. potem nie biora cie powaznie. wchodza ci na glowe rok temu klasy zakladaly profil dopiero we IX. teraz widze juz w wakacje zakladaja, spotykaja sie. i co: we IX przyjdzie banda, co juz latem zdarzyla sie zaznajomic i wypic przy ognisku zapoznawczym? o to mi chodzi

"Pani Aniu kochana czekam też na pierwszą wspólną wycieczkę - takie stare lachony mnie kręcą - Karole z I gimn." jakie gimnazjum?? robie w sredniej. jaki stary lachon?? mam 27 lat. nie lece na gowniarzy, nie jestem pedofilem

wkurza mnie nk juz od dluzszego czasu. tak mowie ogolnie. mam profil, ale tylko dlatego, ze mam przez nk kontakt z przyjaciolmi z zagranicy. ale co powiecie na to: u nas jest jedna w moim wieku, co wkleja swoje zdjecia (wlasciwie tylko ona jest na tych zdjeciach), uczniowie jej pisza pieknie, sexy ... podnieca ja to? ja usuwam takie komentarze uczniow. bo ktos pomysli, ze mi schlebia komplement 18-latka.

Gość niewiadomo kto głupszy
Jaki pan taki kram. I kto tu bardziej infantylny? Uczniowie czy nauczycielki??? Żałosne, że to jest dzisiejsze ciało pedagogiczne :-O

Gość ejbisi
Masz rację, że nie wolno dać uczniowi wejść na głowe, bo jak relacje będą za bardzo "kumplowskie" to taki uczeń sobie zaczyna za dużo pozwalać... W ogóle podziwiam nauczycieli którzy potrafą zachować równowagę pomiędzy szacunkiem a dobrym kontaktem z uczniami.

równowaga pomiędzy szacunkiem a dobrym kontaktem z uczniami - moje marzenie. jestem luzak, ale porzadek musi byc. taki luz kontrolowany. mloda jestem, od 3 lat w szkole, musze nabrac doswiadczenia. ale nie pozwole po mnie jechac! witaj ejbisi: znamy sie z innych tematów na uczuciowym :) no a to prawda, ze ciala pedagogiczne teraz rozne i rozniste sa. ale powolania juz dawno nie ma. ma go tylko koles do wojska czy terrorysta. a nam, nauczycielom, powinni robic psychotesty. niejeden by odpadl ...

Gość niewiadomo kto głupszy
"niejeden by odpadł" :-D :-D obawiam się, ze zostałyby tylko jednostki :-O