Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejnooo.

STOSUNEK NIE SPRAWIA MI PRZYJEMNOśCI

Polecane posty

Gość ejnooo.

palcówka też średnio. Mam tylko orgazm łechtaczkowy, dlaczego?:( jak długo nic nie robie to tylko pierwsze ruchy członka sa ffajne, poźniej czekam żeby sie szbyko spuscił a trwa to 3 minuty max

Gość laseczka XXXX
możemy sobie podać łapke mam tak samo.jestem przez to sfrustrowana:(

Gość ejnooo.
tylko nie rozumiem dlaczego tak jest . :( nie zawsze jestem podjarana jak mam to robic, ale czasem jestem bardzooo a jak włoży to ciul. ma dość cienkiego wacka ale ja jestem wąska. mam niczułą cipke? nie rozumiem jak inne laski tak stękają, trzęsą sie aż itd, ja bym mogła zasnąć

Gość laseczka XXXX
ja raz zasnęłam;) takie to nudne było..

Gość ejnooo.
:P wytłuamczy mi ktoś czemu tak jest? nie rozumiem jak mozna mieć orgazm pochwowy, nie wierze w takie coś w ogóle

hmm.. ja też nie dochodzę pod czas stosunku.. pod czas palcówy też mi sienie zdarzyło jeszcze chyba.. Uwielbiam prysznic i doszłam kilka razy gdy mój chłopak pieścił mnie oralnie ale nie rozumiem kobet którym sex nie sprawia przyjeności.. mi sięwydaje że chodzi o twoje nastawienie.. No i przyzwyczajenie.. Przyzyczajamy siedo facetó ich członków.. Ja gdy po zmianie mojego partnera seksualnego też nie bylam zadowolona ale zminiło sieto po jakimś miesiącu, dwóch i teraz jest tylko lepiej i lepiej . Uszy do gry :))

Gość tez baba
Pewnie młoda jesteś, z czasem się poprawi. Albo facet nie ten (brak chemii), albo technikę ma słabą. ;)