Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selinka

Orgazm -co się wtedy czuje??

Polecane posty

Gość selinka

Nie wiem, co to jest, nigdy nie miałam i czasami mam wrażenie, że tego nie doświadczę. Gdzieś przeczytałam o fizycznych objawach: mimowolnych skurczach, czerwienieniu się... lecz nadal nie mam pojęcia, jak z tym naprawdę jest, co się odczuwa, kiedy się dotrze na szczyt erotycznej góry, do czego można to porównać? Proszę o odpowiedzi.

Gość tak mysle
jak sama widzisz po braku odpowiedzi ..to jest cos..nie do opisania :) mi np brakuje slow

Gość tak mysle
ale sprobuje: kiedy mam orgazm to czuje jak mi zeby zgrzytają, zaciskam mocno pochwę i z zadowoleniem słucham jak pęka wibrator. Następnie przychodzą skurcze wtórne, przy których telepią mi się nogi i pępek zasysa się pod żebra, oczy przewracają się o 180 stopni a z kącików ust wypływa ślina, zmieszana z kałem i flegmą. Tak jak mowilam: tego nie da się opisać, raz nawet wezwali do mnie egzorcystę, ktory okazal sie pacjentem zakladu psychiatrycznego w Kuźnikach Wielkich, ale to juz zupelnie inna historia :classic_cool:

Gość jhfio3uh4foiwehvpiweuhr
kiepski podszyw :) pocwicz jeszcze zeby nastepnym razem sie nie zblaznic kiepskim polotem :)

Gość jhfio3uh4foiwehvpiweuhr
pasjami delektuję się gilami z nosa, udając że to żelki bananowe 🖐️

Gość wulc
selinka jak ja bym Ci zrobił dobrze to bys miała orgazm za orgazmem napisz kuk50@wp.pl

Gość selinka
ja się serio zapytałam, a Wy sobie jaja robicie... :/ Czekam na poważne odpowiedzi. ------------------------------------------------------------------------------------ Kiedyś zaczęły mi drgać nogi... może to było jakieś preludium?? :o

Gość I AM CRAZY
Hm...ograzm orgazmowi nierowny.Ja np mialam go czesto,czulam wtedy skorcze i czulam tez ze nie panuje nad swoim cialem:)Najlepszy orgazm jaki przezylam wywolal u mnie na serio obawy,ze zaraz obudze wspollokatorow swoim krzykiem, nie moglam sie opanowac, mrowilo mi cale cialo, a w rekach mialam takie mrowki, ze nie mialam w nich czucia:)

Gość I AM CRAZY
Dodam jeszcze ze jestem dziewica i to wszystko to oralowi zawdzieczam:)

Selinko, cóż, chyba najbardziej odczuwalnym symptomem orgazmu są mimowolne skurcze mięśni w okolicach narządów płciowych.

Gość Cinni
Hm, jak przeżyjesz orgazm to z pewnością będziesz wiedziała, że to własnie to; jesteś maksymalnie podniecona, czujesz coraz większą przyjemność i nagle ogarnia Cię fala kilkusekundowej, cudownej błogości, gorąca, skurcze "w środku", przyspieszony oddech. Po tej fali całe podniecenie jakby opada i masz wielką ochotę po prostu przytulić się do faceta :) Ja tak bym to opisała...

dziewczyno ma droga utrapiona - jak przeżyjesz orgazm będziesz wiedzieć - zapewniam. Obecnie mam partnera, jet nam zaje***** pod każdym względem, wliczając seks. Pierwszy orgazm?? sama. Po prostu tracisz kontakt z rzeczywistościa, łapią całe ciało skurcze a potem sztywniejsze a pod koniec wypuszczasz powietrze i czujesz jak ci serducho wali.

Gość Annikaa123
Hm... serce wali, oddech baaardzo przyspieszony, dreszcze, skurcze. Do tego mam uczucie, że więcej już nie wytrzymam. Jestem u granic wytrzymałości...przyjemności(nie wiem czy można tak to nazwać). Pragnę, żeby już się to skończyło, a z drugiej, żeby jeszcze trwało.

Gość teo91
Stan Nirvany tyle.potem starsznie che się pić, u chłopaków występuje troszkę inaczej po orgaźmie czuje się obrzydzenie do partnerki. ale potem przechodzi.

Gość gość
obrzydzenie to do ciebie czują huju p********y to twojego spleśniałego niemytego huja skoro czujesz obrzydzenie to jesteś j*****m pedałem cwelem