Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze ja

posiew z pochwy

Polecane posty

Gość jeszcze ja

hej, od jakiegos czasu mam klopoty z infekcjami. Oczywiscie zaczeto leczyc mnie od konca i tak wzielam rozne tabletki na grzyba i inne bakterie (a ile kasy mi poszlo...). Teraz lekarz poradzil mi zeby zrobic posiew z pochwy. Mam kupic w aptece probowke (albo probke) do zrobienia posiewu. Jak zapytalam w pierwszej lepszej aptece uslyszalam, ze czegos takiego nie maja i p. farmaceutka pierwszy raz o czyms takim slyszala. I zglupialam. O co mam w takim razie pytac w aptece?? Ile mniej wiecej cos takiego kosztuje i ile zaplace w laboratorium za takie badania? Jak ktos sie orientuje to prosze o jakas podpowiedz.

Spróbuj zapytać o wymazówkę. Może wtedy będą wiedzieli. Z tego co się orientuję, w moim mieście takie badanie kosztuje ok. 30 zł.

Chociaż z drugiej strony dlaczego masz sobie to sama kupować? Przecież ginekolog powinien to mieć. Bez sensu.

Gość jeszcze ja
dzieki za odpowiedz. Popytam zaraz w innych miejscach. U lekarza wczoraj bylam prywatnie, bo kolejki w ramach funduszu sa tak wielkie... a ja czasami nie moge czekac. Zapytalam go wczoraj jednak czy moge robic to wszystko w ramach funduszu. Potwierdzil ale i tak mowil zebym z tym "czyms" przyszla. Trzeba miec zdrowie zeby sie leczyc... i kupe kasy :)