Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

upsi

kiedys kolega mi powiedzial...

Polecane posty

...ze majac 19 lat nie mam jeszcze pojecia o dobrym seksie, a ja, mimo, ze w glebi wcale mnie nie satysfakcjonowaly zabawy z moim owczesnym-pierwszym zreszta mezczyzna - stanowczo zaprzeczylam i powiedzialam, ze jest mi cudownie. on na to stwierdzil, ze \'...kiedys ktos Cie tak porzadnie przerznie, ze zobaczysz, co to dobry seks, a wtedy nie bedziesz chciala facetowi wyskoczyc z lozka przez tydzien\' kontakt z kolega sie urwal, minelo troche czasu i co? mial racje. w wieku 19stu lat nic nie wie sie o seksie, nawet jesli sie go uprawia i nawet jesli wydaje sie, ze jest cudownie. To zludne uczucie, budowane przez maloletnie milosci. A juz napewno kiedy \'kochankowie\' są dla siebie pierwszymi partnerami :D Ja jednak bylam jedna z tych osob, ktora od poczatku wiedziala, ze cos nie tak i tylko myslala, czy to filmy klamia i seks jest przereklamowany czy kiedys przyjdzie? i przyszlo. osz kurwa, jest pieknie :D :D

ja mam 20 lat i mnie facet niezle rznie ;) nieraz to mnie piczka przez 2 dni boli :o :)

był moim pierwszym, ja dla niego nie. Ale przy mnie sie nauczył tego bo z byłą to mu cały czas opadał :o na poczatku tez byłodelikatnie ale z czasem sie rozkrecilismy

autorka ma ację ale kazdy wiek ma swoje uroki jako 19 latka jakbys została \\\"przerżnięta\\\" miałabys uraz do konca życia a tak wszystko działo się w odpowiednim czasie i tak ma być ;)

halo, nie mowie, ze rzniecie to wylacznie \'ruchanie\' na ostro, tak, ze -jak to ktos napisal- 2 dni boli. wrecz przeciwnie. bez niepotrzebnych dwoch dni mek - jedna noc cudownych orgazmow. na ostro i na romantycznie i na wiele innych sposobow. chodzilo mi o doznania, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Gość taka prawda
:D malolaty gowno wiedza o seksie, nawet jesli jecza to troche na sile

Gość po co mają jęczeć
lepiej jak wykrzywiają mordę z rozkoszy ,dużo dużo lepiej