Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek9878

I bardzo dobrze że leki tak drożeją, jak dosataniecie po dupie, to może co i

Polecane posty

Gość Darek9878

tak raczej wątpliwe zmądrzejecie. Ja na szczęście na zdrowie nie narzekam!!! Ale głosowałem przeciwko przystąpieniu do unii i mam przynajmniej czyste sumie,że sam sobie, mojej rodzinie i narodowi nie szkodziłem - a jak Wasze sumienia? A zdrożeje energia - i to dużo, a wiadomo, ze pociągnie to za sobą wzrost wszelkich innych produktów. Tak jak kiedyś pisałem, przed przystąpieniem do UE, tym co tak za główny atut wstąpienia do UE uważali możliwość podróżowania - że będą jeździć chyba rowerami, bo na samochód i paliwo, i inne opłaty nie będzie ich stać!!! I co?? sprawdza się! A ile przecież było dyskusji, że to całe przystąpienie ma na celu tylko jeszcze większy wyzysk społeczeństwa polskiego - zresztą dla mnie zrozumiałym, jeśli naród sam siebie pozbawia suwerenności i możliwości decydowanie o sobie, to tylko głupi by tego nie wykorzystał. Macie Idioci co chcieliście, tak Was nazywam teraz wy wszyscy euroentuzjaści - naiwni idioci!!! Człowiek głowę ma nie od parady, ale po to by myśleć i przewidywać, a to co się stało teraz, było pewne na 100% przed przystąpieniem!!! Płaczcie, ale jak uczy przysłowie Polak przed szkodą i po szkodzie głupi!!! A najgorsze jest jeszcze to, że swoimi naiwnie podejmowanymi decyzjami wciągacie mnie, moją rodzinę i wielu innych prawych i wartościowych ludzi w ten unijny kołchoz wykorzystywaczy i wiadomo nie od dziś za sprawą jakiej nacji narodowościowej!!!

Gość tez glosowalam przeciw
i co z tego? Mam sie teraz pocieszac, ze mialam racje? :O

Gość Darek9878
Przyznam, że to moze nie na miejscu, ale mam pewną satysfakcję z tego, że oni dostaja jak już napisałem po dupie! :_))

Gość Darek9878
Trusdno dyskutować z głupcem - masz rację głupcu ! :-))

Gość tez glosowalam przeciw
a ja nie mam satysfakcji, bo razem z nimi i ja dostaje po dupie :O Tyle lat walk o niepodleglosc i jeden podpis zrojnowal to o co walczyli nasi przodkowie. Sami sie sprzedalismy, heh... Bez walki ;)

Gość niestetyyyyy
ale to prawda

Gość Darek9878
Nudy - tak dla nas polaków - sprawy gospodarki narodowej i plityki to nudy, ale zajmują się tymi sprawami, jadna nacja narodwa, która dba niestety tylko o siebie, a my klepiemy biedę i dalej klepać będziemy.

Gość O kurcze ja nie wiedziałam
że np.USA jest w Unii :O Uważacie, że kwestia podwyżki energii jest związana li jedynie ze wstąpieniem do Unii i krajów poza Unią nie dotyczy? :O

Gość jest wspaniale ?
Rzeczywiście ceny niektórych leków poszły w górę a najszybciej drożeją leki bez recepty i suplementy .Ceny wyższe od stycznia jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki a płace takie same . A miało być taniej jak informował minister Arłukowicz .W Polsce są leki najdroższe w Europie w stosunku do siły nabywczej naszego portfela ale patrioci i entuzjaści PO powiedzą - tak ma być lub jest dobrze i powinniśmy być skłonni do wyrzeczeń oraz zaciągać pasa .Ceny zachodnie a płace wschodnie .Emerytura w wieku 68 lat i drożyzna w aptekach czy kolejki do lekarzy to jest świetny sposób na smutne dane statystyczne i oszczędności dla kraju przy szybkim wywieszaniu klepsydr .Według klakierów winni są inni tylko nie PO które rządzi krajem 5 lat .Gdybyśmy zarabiali tak jak urzędnicy z Brukseli i posłowie z ul. Wiejskiej to nie potrzebne byłyby promocje ,gazetki i szukania gdzie taniej !

Gość .wiesz...
to świetny sposób na pozbycie się przez kryptoeutanazję tej słabszej części populacji.

Gość czarovvnica
a ja zyczę tobie i wszystkim którzy spowodowali w ten sposób pogorszenie zdrowia co najmniej 1 osoby, żeby się rozchorowali i żeby nie mieli pieniędzy na leczenie. Rzucam klątwę.

Gość gość
Drożeć sobie mogą, ale to nic nie znaczy, dalej można przecież kupować tanio, choćby w sieci, porównajcie sobie kilka cen na mieście i w http://www.i-apteka.pl/ Wiadomo, że lekarstwa są drogie, ale przecież wcale nikt nie karze za nie przepłacać, prawda?